Clubkampioenschappen 2018
5 t/m 9 septemberKom je prijs ophalen! 

In onderstaand overzicht vind je de lotnummers met de bijbehorende prijzen.
Heb je gewonnen?! Gefeliciteerd! Kom dan snel je prijs ophalen!

Prijzen zijn op te halen bij Aad verwater - bereikbaar op 0655750490


LET OP! 
Citta Romana is een 4 gangen diner🍽 bij Smakelijk met aperitief 🍸en wijn arrangement🍷 en koffie voor 2 personen☕


Op de 3 avonden spelen we in poules van drie met een zeer wisselende leeftijd en speelsterkte.Het sociale accent speelt deze avonden een grote rol, plezier staat voorop. We hebben daarom ook op alle avonden een leuk “Bijprogramma” waar er voor iedere avond iets leuks is, ook is er voor iedere deelnemer een maaltijd geregeld.

Op vrijdag lijkt het ons “Gaaf” om alle mixdubbels in het wit op de baan te zien spelen, je bent het uiteraard niet verplicht maar de kans dat je dan juist opvalt is aanwezig. De Disco op vrijdagavond maakt het feestje en sfeer hopelijk compleet en duurt tot middernacht of iets later. Bezoekers en Supporters dus deze avond ook in het wit!

Uiteindelijk komt iedereen in het finaleweekend in een afvalschema van 8 terecht. Deze schema’s zijn allen op sterkte en daar gaat het dus echt om het “Echie” Op zaterdag spelen we alle kwartfinales en zoveel mogelijk halve finales. Ook op deze dag zullen we het park weer opfleuren met verrassingen! En ook is er gelegenheid om te eten gedurende de dag.

Zondag 9 september wordt de finaledag voor alle categorieën, de finales spelen we in twee blokken van 9.00 uur tot 16.00 uur.Uiteindelijk hebben we dus in alle categorieën 3 clubkampioenen en 3 RunnersUp. Zij worden allen gehuldigd na afloop van de laatste finale om circa half vijf. Iedereen is deze dag dus ook weer op tijd thuis voor Frankrijk-Nederland en de finales van de US-Open.

Jullie speciale aandacht voor de loterij die gedurende de vijf dagen loopt waar mooie prijzen voor beschikbaar zijn en “de HolyBrunch” op zondag 9 september om 11.00 uur. Wij rekenen op 150 personen, dus de familie mag mee. Het zou leuk zijn als jullie een taart meenemen voor de brunch (of een andere dag).
De weersvoorspellingen zijn hoopvol voor komende week.

Kijk goed naar het schema en de spelregels. Wij zijn vanaf woensdag 5 september 16.00 uur bereikbaar voor toernooivragen!

Kim van de Kruijk,Liesbeth Engelchor, Betty Barkmeijer en Aad Verwater  • Woensdag 5 september: Men's Eve - Heren Dubbels met gratis maaltijd en mannendingen 🙂 
  • Donderdag 6 september: Ladies Night - Dames Dubbels met gratis maaltijd en vrouwendingen 🙂
  • Vrijdag 7 september: Fun for 4 - Mixed Dubbels - met gratis maaltijd en DJ!
  • check
    Afvalschema's op zaterdag & Finales op zondag, dus je speelt minstens 3 wedstrijden per onderdeel
  • check
    Gezellige BBQ op zaterdag en Familiebrunch op zondag, dus heel het weekend feest!

Inschrijfformulier - inschrijven niet meer mogelijk