Clubtenue voor onze jeugdleden

Helaas hebben wij tot op dit moment nog geen nieuwe sponsor kunnen vinden voor de clubtenues voor onze jeugdleden. Maar aangezien er al enige tijd veel vraag is van nieuwe jeugdleden die ook in de tenniscompetities actief zijn, maar ook van bestaande jeugdleden die uit zijn of haar clubtenue is gegroeid, hebben we besloten nu toch de gelegenheid te bieden om een clubtenue, bestaande uit een broekje of rokje, t-shirt en trui als set te kunnen kopen.

Jawasport heeft ons wederom in de gelegenheid gesteld om deze set tegen de inkoopsprijs van € 50,00 te kunnen aanbieden (door de sponsorbijdrage van vorige keer was dit destijds € 25,00). Ook bestaat de mogelijkheid, als je alleen een nieuw broekje/rokje, t-shirt of trui nodig hebt deze los te bestellen (losse verkoopprijs hoor je zaterdag van ons, of van Wesley als je bij Jawasport zelf langs gaat).

Wij willen alle geïnteresseerde jeugdleden (t/m 17 jaar) de gelegenheid bieden om a.s. zaterdag 27 Mei 2017 tussen 10:00u-12:00u naar de club te komen. om te kijken en te passen welke maat er voor je besteld moet worden. Je bestelling kan dan direct bij ons geplaatst worden. Indien je zaterdag niet kunt, is er vanaf vandaag t/m a.s. woensdag 31 Mei nog de gelegenheid bij Jawasport (Jan Evertsenweg 36, Schiedam) te passen. Hierna zal Jawasport de bestelling definitief maken en de opdruk van het TV Holy logo gaan verzorgen, zodat we allemaal op korte termijn in onze nieuwe blauw/oranje outfit competitie kunnen spelen (de verwachting is dat de levertijd ± een week zal zijn).

Zodra de bestelling klaar is zullen wij je een e-mail sturen, waarna je de bestelling kunt afhalen en betalen bij Jawasport. Mocht het je niet lukken om zaterdag bij ons langs te komen of voor woensdag bij Jawasport, dan bestaat ook de mogelijkheid om op een later moment nog het clubtenue of losse kledingstukken hiervan bij Jawasport te kopen. Hiervoor dien je zelf bij Jawasport langs te gaan. Dus losse verkoop behoort, nu er geen sprake is van een sponsor, ook tot de mogelijkheden. Dit geldt ook voor de nieuwe leden die ons komende zomer komen vergezellen!

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Ilco Brobbel op 06-33740627.
Misschien tot zaterdag!