Competitie weer van start

Eindelijk! We mogen weer competitie spelen en iedereen heeft er dan ook superveel zin in! Graag willen we dan ook alle teams veel plezier toewensen, maar bovenal veel tennisplezier. We hopen op mooie partijen en als het even kan ook veel winnende partijen 🙂

Mocht je willen vrijspelen tijdens de competitie, check dan even van tevoren de baanschema’s. Wij zullen zorgen dat deze tijdig worden gepubliceerd.

Om alles goed te laten verlopen en omdat alles weer anders gaat in deze coronatijd, vragen we alle competitieleden het competitieboekje goed door te nemen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. Grote dank weer aan de TC die dit boekje zorgvuldig hebben samengesteld!

De KNLTB heeft ook wijzigingen in de spelregels aangebracht. Ook belangrijk voor de dubbel competitiespelers is dat er nu op tijd wordt gespeeld. Alle informatie kan je ook teruglezen op de site Centercourt van de KNLTB.

Registratie contactgegevens bron- en contactonderzoek
Alle spelers, ook de bezoekende teams, worden verzocht het formulier registratie contactgegevens bron- en contactonderzoek in te vullen. De captain kan het voor het hele team in. Check bij het bezoekende team of zij de gegevens hebben ingevuld.

Mochten jullie nog vragen hebben, stuur een mailtje naar tcom@tvholy.nl

Succes allemaal!

  • 8 september 2020