Holy Open 2018

9 t/m 15 juli 

Hét sportiefste, leukste & gezelligste tennistoernooi!


Activiteiten

Iedere avond
Spannende wedstrijden & veel kijkplezier
Heerlijke maaltijden: zie menu

donderdag 13 juli
20.00 uur Wijnproeverij: klik hier

vrijdag 14 juli
17.30 uur Tennisclinic: klik hier
21.00 uur Live Muziek - The Suspenders: klik hier

zondag 16 juli
Finaleterras


Ulstein Holy Open 2017

Vanaf maandag 10 juli tot en met zondag 16 juli is het Ulstein Holy Open 2017!
Naast de wedstrijden zal er op vrijdag 14 juli opnieuw een clinic zijn onder leiding van
Boy Vergeer & Friends.

Op de finaledag, zondag 16 juli, worden de finalisten in het zonnetje gezet op het Finaleterras.

Én kom eten: elke avond worden er fantastisch lekkere maaltijden verzorgd! 

We hebben zelf veel lol gehad met het maken van een filmpje op Facebook over het toernooi.
Je kunt het hier bekijken op Facebook bekijken: film Facebook

Je helpt de vereniging door onze posts op Facebook zoveel mogelijk te delen en te 'liken', want daarmee breng je het toernooi extra onder de aandacht. Zo kun je ook aangeven dat je naar het toernooi gaat of geïnteresseerd bent: Ulstein Holy Open 2017.

Je hebt ook op Facebook de kans om een iTennis-bon van 30 euro te winnen door op een zo origineel mogelijk manier te laten weten waarom jij meedoet aan Holy Open. Het antwoord met de meeste likes is de winnaar:
Win iTennis bon 30 euro

We zien jullie allemaal graag terug op het park tijdens het toernooi!

Groeten
Namens de wedstrijdleiding,
Menno Bokkers

Voor vragen of opmerkingen: holyopen@tvholy.nl


Wijnproeverij

Op donderdagavond 13 juli, vindt op tv Holy een wijnproeverij plaats, waar Wijnhandel van Dijk ons een inkijkje geeft in de diversiteit van zijn wijnen.

Voor €7,50 kunt u deelnemen aan deze avond, waar u 6 verschillende wijnen kunt proeven.

De wijnavond gaat om 20 uur van start.
Schrijft u zich snel in voor de wijnavond bij de wedstrijdleiding, zodat u verzekerd bent van een plekje op deze heerlijke avond!


Tennisclinic


Live Muziek

Vrijdag 14 juli vanaf 21.00 uur

Kom naar het optreden van The Suspenders!
Deze twee broers hebben hun jarenlange droom verwezenlijkt: samen op pad als een akoestisch duo. Van kroeg naar theater, van achtertuin tot woonkamer, overal stelen zij de harten van het publiek. Neem jezelf niet te serieus is hun motto en dat werkt aanstekelijk. Maak wat meer lol in je leven en vergeet even alles. Daar zorgen deze strak geklede mannen voor!


Ulstein Holy Open Videokanaal

Ulstein Holy Open steunt Vlaardingse Boei

Tijdens het Ulstein Holy Open zal de wedstrijdleiding een loterij organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan De Vlaardingse Boei. De Vlaardingse Boei is een inloophuis dat binnenkort geopend zal worden. Op hun website www.devlaardingseboei.nl wordt het als volgt omschreven.

"Hier kunnen volwassenen, en kinderen, die met kanker geconfronteerd zijn, maar ook hun naasten en nabestaanden, terecht voor een laagdrempelig niet-medisch aanbod, zoals een praatje met lotgenoten, informatie, advies (kenniscentrum), (psycho-)sociale ondersteuning en ondersteunende activiteiten."

Wij hopen dat de deelnemers en de toeschouwers een bijdrage willen leveren door loten te kopen.


Ulstein Holy Open 2016

Ulstein Holy Open 2016 zit er weer op!
De wedstrijdleiding wil graag alle deelnemers, toeschouwers en in het bijzonder alle vrijwilligers van TV Holy bedanken, die dit toernooi tot een succes maakten!

Menno Bokkers, Namens de wedstrijdleiding.


Foto's van de FinaledagBewust Lekker Eten

Tijdens Ulstein Holy Open hebben we een pop-up restaurant! Je kunt de lekkerste gerechten kiezen uit ons Bewust Lekker Eten menu, verzorgd door Slagerij Wapenaar.
Er zijn ook daarop afgestemde wijnen, uitgekozen door de sommelier. Kortom, volop genieten tijdens ons toernooi!

SCL Round Table Open

Op 9 juli werd het toernooi feestelijk geopend met het SCL Round Table Open, een benefiet tennistoernooi in Vlaardingen, georganiseerd door de Ronde Tafel 56. Alle opbrengsten van het tennistoernooi komen ten goede aan stichting Passie. Stichting Passie is een particulier initiatief dat zich specifiek richt op jonge kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis.

Ulstein Holy Open 2015

Ulstein Holy Open 2015

Het Ulstein Holy Open 2015 is gespeeld in de week van 4 tot en met 12 juli 2015. 

Het toernooi werd gespeeld volgens het actuele ratingsysteem voor de categorieën 2 t/m 8, met ook nog een groep van 4 speler met een ranking tussen de 0.8 en 1.3! Daarmee hebben we de toppers van de regio in actie gezien. Boy Wijnmalen is uiteindelijk winnaar geworden in deze categorie van de heren. Glenn Smits eindigde op de tweede plaats. Ook bij de dames was een sterke bezetting, met een finale waarin Lizette Blankers in een partij van meer dan drie uur sterker bleek dan Yvette Vlaar.

Er was een clinic verzorgd door voormalig topper John van Lottum, eerst voor de jongste jeugd en later voor de senioren. Daarna is er nog een demonstratie verzorgd met John in de hoofdrol. 

Op alle avonden tijdens het toernooi stond er een heerlijke, verse maaltijd op het menu. Er is ook een loterij geweest voor het goede doel. Aan het einde van de week kon een cheque van meer dan duizend euro worden overhandigd aan de Zonnebloem.

Op de zondag was na afloop van het toernooi het Finaleterras. Hier werden de finalisten direct na afloop van hun wedstrijd in het zonnetje gezet en kregen hun prijzen overhandigd.