TV Holy

Wij zijn een actieve tennisvereniging voor jong, oud, competitief en recreatief. Je kunt bij ons het hele jaar door tennissen op TennisRood All-Weather tennisbanen. De vereniging heeft drie clubtrainers die een lesaanbod bieden dat past bij jouw ontwikkelings- en ambitieniveau.

We organiseren sportieve en gezellige activiteiten waarbij je makkelijk contact maakt met andere leden zoals open toernooien voor jeugd en senioren, clubkampioenschappen, rackettrekken en het Old Smashers toernooi voor de 45+ leden. De jeugdcommissie organiseert zowel sportieve als leuke activiteiten zoals onderlinge toernooitjes, competitietrainingen en een jeugdkamp. We hebben een gezellig clubhuis, waar je altijd terecht kunt voor een hapje & drankje na een goed potje tennis en waar we graag een feestje organiseren.

Bij ons leer je je medespelers kennen. Welkom bij TV Holy!

Het Tennispark 

TV Holy is opgericht op 9 januari 1974. Het park is eigendom van TV Holy en heeft:

 • Negen mooie TennisRood all weather tennisbanen met verlichting
 • Speelperiode van 1 jan. t/m 31 dec.
 • Een oefenkooi en een miniveld
 • Een gezellig clubgebouw met een speelhoek voor de jeugd
 • Redelijke consumptieprijzen door eigen bardiensten
 • Billijke contributie
 • Een jaar lang onbeperkt spelen behalve tijdens competitie en evenementen/toernooien
 • Veel activiteiten
 • Tenniskids World Tour en competitie voor de basisschool jeugd
 • Voor- en najaarscompetitie voor jeugd en volwassenen vanaf 11 jaar
 • Het clubgebouw wordt ook in de wintermaanden voor clubactiviteiten gebruikt. Er is een bar en er zijn ruime kleedkamers en douches.

Speelmogelijkheden

Senioren en junioren

Er kan van 9.00 uur tot 23.00 uur worden gespeeld. Het aantal banen voor vrij spelen kan worden beperkt door training en diverse evenementen.

Senior dagleden

Zij kunnen spelen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, behalve op feestdagen. Deelname aan evenementen uitsluitend in voornoemde uren. Deelname aan familie/introducédag is ook voor dagleden.

Mini’s, Guppen en Pupillen

Tot 19.00 uur kan de jeugd op alle banen vrij spelen.

Speeltijd

Voor een enkelspel 30 minuten, voor een dubbelspel 45 minuten. Reserveren van baan en speeltijd geschiedt door middel van het digitale afhangbord en het KNLTB-ledenpasje. Reserveren geschiedt op basis van een reglement.

Introducé

Als lid van TV Holy mag je introducés meenemen. Dit betekent dat je met vrienden of familie die geen lid zijn mag tennissen op de banen van de TV Holy. Dit kan tegen een vergoeding van € 5 per introducé per keer. Bij de bar kan een tijdelijke pas afgehaald worden en zelf hang je af met je KNLTB-pas.

 • Met de tijdelijke pas mag de introducé de hele dag spelen.
 • Je mag maximaal 3 keer per jaar dezelfde introducé meenemen.
 • Introducés zijn niet toegestaan tijdens interne toernooien, competities en/of trainingen en wekelijks terugkomende activiteiten, tenzij het bestuur besloten heeft dat bepaalde activiteiten ook openstaan voor niet-leden.
 • Introducés hebben dezelfde speelrechten en plichten als een gewoon lid
 • Bij schade aan de banen of materialen ben je als TV Holy-lid dat de introducé heeft meegenomen, verplicht om daarvan melding te doen bij het bestuur en zijn de kosten voor jouw rekening.
 • TV Holy is niet aansprakelijk als de introducé tijdens het spelen een ongeval of blessure krijgt.

Ben je als introducé enthousiast geworden over onze club en wil je lid worden? Klik dan hier!

VOG

Per 1 januari 2020 heeft TV Holy een VOG-beleid ingevoerd. Het bestuur licht in het Document VOG toe waarom een VOG-beleid van belang is en wat we daaronder moeten verstaan.

Meer informatie
Wie meer wil weten over een VOG in relatie tot het sporten van kinderen kan terecht op de website: https://centrumveiligesport.nl

Vertrouwenspersoon

Het bestuur van TV Holy heeft Lotte Boer benoemd als vertrouwenspersoon. Je kunt haar bereiken via email  lotteboer@hotmail.com of telefonisch (+31)628908969. Indien gewenst, kan je ook anoniem contact met haar opnemen. In het document Vertrouwenspersoon lees je alles terug over de reglementen rondom de vertrouwenspersoon.

Vertrouwenspersoon
Mijn naam is Lotte Boer. Ik ben woonachtig in Vlaardingen en lid van TV Holy. Ik volg een opleiding tot revalidatiearts. Als vertrouwenspersoon kunt u mij per mail of telefonisch benaderen voor problemen, situaties, klachten die u ervaart binnen TV Holy; hierna zal ik een afspraak met u maken. Uw gesprekken zijn vertrouwelijk waarbij er naar u geluisterd wordt, u advies krijgt en eventueel bemiddeling bij bepaalde klachten.

Algemene gegevens

Adres

Willem de Zwijgerlaan 220
3136 AX Vlaardingen

Telefoon

010–474 17 54

Banknummer

NL16INGB0003130795 t.n.v. Tennisvereniging Holy

Twitter

Route