Instructies KNLTB app

Beste leden TV Holy,

Zoals eerder aangekondigd moeten alle leden vanwege corona eerst een baan reserveren voordat ze naar het park komen. Nu alle leden weer mogen tennissen is het belangrijk goed te kunnen afhangen zodat een baan verzekerd is. Helaas vertoont het KNLTB Afhangbord af en toe vervelende storingen. Vandaar dat we de afhang procedure iets eenvoudiger maken en nog een keer alle punten even op een rijtje zetten: – iedereen, volwassen en kinderen, moeten eerst een baan reserveren via de KNLTB Club app (afhangen via een website is voorlopig nog niet mogelijk)

Sinds afgelopen weekend is het erg druk op hun support-afdeling omdat veel verenigingen gebruikmaken van de KNLTB ClubApp om online banen te reserveren. Daarom delen wij graag onderstaande links met jullie om zodoende de meeste vragen te kunnen beantwoorden.

Lukt het inloggen niet? Doorloop deze 4 stappen

Lees hier hoe het versturen van een wachtwoord werkt

Mocht het ook niet lukken met bovenstaande tips. Vraag dan hulp bij technische problemen met de app bij ictcom@tvholy.nl – indien reserveren via de app echt niet lukt kan je bellen naar 06-14746267 – je hoeft op de club NIET op het afhangbord te bevestigen.

  • 13 mei 2020