Je kunt je inschrijven voor de Clubkampioenschappen 2020

Van 2 tot en met 6 september zijn er weer de Clubkampioenschappen voor de senioren en je kunt je vanaf nu inschrijven!


In navolging van onze opzet van vorig jaar gaan wij met een nieuw team ook in dit door Corona getroffen jaar weer de uitdaging aan om de clubkampioenschappen voor TV Holy te organiseren!

We hebben ervoor gekozen hetzelfde concept als vorig jaar:
Op de 3 avonden spelen we in poules van drie met een zeer wisselende leeftijd en speelsterkte. Het sociale accent speelt deze avonden een grote rol, plezier staat voorop.

Kijk goed naar het schema en de spelregels


Woensdag 2 september – Heren Dubbel

Donderdag 3 september – Dames Dubbel

Vrijdag 4 september – Mixed Dubbel

Zaterdag 5 september- kwartfinales + halve finales

Zondag 6 september- Finaledag


Het is leuk om bij de kleding Formule 1 race gerelateerde accenten aan te brengen aangezien de woensdag en de vrijdag in het thema staan van de Formule 1 Race Simulatie.
Uiteindelijk komt iedereen in het finaleweekend in een afvalschema van 8 terecht. Deze schema’s zijn allen op sterkte en daar gaat het dus echt om het “Echie”

Op zaterdag 5 september spelen we alle kwartfinales en zoveel mogelijk halve finales. Ook op deze dag zullen we het park weer opfleuren met verrassingen! Ook is er gelegenheid om te eten gedurende de dag.
Zondag 6 september wordt de finaledag voor alle categorieën, de finales spelen we in twee blokken van 13.00 uur tot 16.00 uur. Uiteindelijk hebben we dus in alle categorieën 3 clubkampioenen en 3 Runners Up. Zij worden allen gehuldigd na afloop van de laatste finale om circa half vijf. Op deze dag zullen we ook aandacht besteden aan het negende lustrum van TV Holy.

Het afscheid van Hennie Magré dat gepland stond op 6 september, gaat later plaatsvinden dit jaar.

Wij zijn vanaf woensdag 2 september vanaf 16.00 uur bereikbaar voor toernooivragen!
Ed de Wilde

  • 18 augustus 2020