Jeugd

Hier vind je alle informatie over wat we allemaal voor jullie organiseren en ook ander nieuws of leuke foto's. Heb je zelf nieuws of een verhaal, dan kan dat ook!  Als je lid wordt van onze Facebook TV Holy Kids, dan volg je daar ook al ons nieuws!

Groetjes van de Jeugdcommissie,
Hedy van der Velden

Wil je ook iets op de site zetten? Heb je leuke foto's en video's of wil je een stukje schrijven?

Hoi! Welkom op het Jeugdhonk voor de TV Holy Jeugd!

INFORMATIE

Hier vind je  via de oranje knoppen informatie over jullie lidmaatschap, lessen & trainingen en competities.


Wist je dat....?

... wij een coole kidshoek hebben in ons clubhuis met een eigen speel- en knutseltafel en tafelvoetba​l
... dat dit gesponsord is door

... wij ook nog een mini tennisveldje hebben, een oefenkooi, een Tri-tennis oefenwand én een pingpongtafel?!​


PRIKBORD 


TENNISKIDS IN BEWEGING

We hebben een paar leuke filmpjes van onze TennisKids. Wat een toppertjes!
Heb je ook een leuke video? Stuur maar op!


ACTIVITEITEN

TV Holy is actief en organiseert van alles. Naast de vaste activiteiten en open toernooien, worden er ook regelmatig gezellige onderlinge toernooitjes en andere activiteiten georganiseerd. We sturen je daarover altijd bericht en je vindt informatie op de website.  Of volg ons op Facebook dan ben je ook altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Dit zijn onze vaste activiteiten:

Tenniskamp

Tenniskamp
Tenniskamp

Tv Holy biedt ieder jaar de tenniskids een waanzinnig kamp aan. Een aantal jaren is dit in het attractiepark Duinrell in Wassenaar. Dit jeugdkamp wordt georganiseerd door onze hoofdtrainster Josine Switser en de Jeugdcommissie. Op het attractiepark zijn prachtige tennisbanen waar onze trainsters de lessen geven. Ieder jaar gaan er meer tenniskids mee, het is een enorm succes. Het attractiepark wordt natuurlijk ook bezocht.


Kings Day

Een spel met koningen en koninginnen, en wie het langste koning of koningin is, is ook de winnaar. De tenniskids vinden dit echt super. Meestal op vrijdagavond en we hopen dit jaar het weer veel te spelen. Hou de site en Facebook in de gaten!

Halloween

Halloweenfeest

Onze meest favoriete avond is wel Halloween. De kinderen komen verkleed als mummies, heksen en nog meer griezels. We eten gezellig met zijn allen een griezelbuffet, de meeste afschuwelijke menu’s worden er bereid. De heksen vertellen griezelverhalen, er wordt met de heksenbezem gevlogen en er worden mummies gemaakt dus kortom een heel spektakel.

Ouder/kind toernooi

Voor dit toernooi vragen de kinderen hun ouders om mee te doen. Het kind speelt met zijn moeder/vader/opa/oma. Soms spelen wij dit toernooi met een koekenpan en als het toernooi dan afgelopen is, sluiten we af met heerlijke pannenkoeken.


Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen

Dit is een onderling toernooi waaraan alle jeugdleden deelnemen. Voor de kleine tenniskids organiseren we ook een leuke middag met veel spelletjes en tennisplezier. Een hoop gezelligheid voor jong en oud.

Competitietraining

Ouder/kind toernooi

Op de woensdagmiddagen wordt er van 14.00 tot 15.30 uur een training gegeven voor alle tenniskids in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Samen spelen is heel belangrijk. Het is de bedoeling dat de kinderen meer op de baan zijn en nog een aantal oefeningen bij kunnen leren voor de evt. competitie of lessen. Kom je gezellig mee spelen?