Les & Training

Bij TV Holy zijn 3 tennistrainers actief waarmee de vereniging een aantrekkelijk trainingsaanbod biedt, passend voor elke type tennisspeler van elke leeftijd. De trainers zijn Josine Switser, Boy Vergeer en Ivo Noorlander. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van tennisles. De lessen worden meestal in periodes van 16 weken gegeven. Andere mogelijkheden in overleg met de trainer. De trainers op ons park geven uitsluitend les aan eigen leden. Inschrijven kan hier op de website maar u kunt ook inschrijfformulieren krijgen bij de trainers. 

Coördinator trainingen

Josine Switser

06 - 44260176

De trainers

Afbeeldingsresultaat voor Josine Switser

Josine Switser

Ivo Noorlander

Boy Vergeer

Boy Vergeer

Tarieven tennislessen op ons tennispark

Voor 16 lessen:

Privélessen

1/2 uur

€ 340

Privélessen

1 uur

€ 680

Groep van 2 personen

1/2 uur

€ 192

Groep van 2 personen

1 uur

€ 384

Groep van 3 personen

1 uur

€ 256

Groep van 4 personen

1 uur

€ 192

Voor een andere groepsomvang wordt het tarief in overleg met de trainers bepaald.

Introductielessen voor nieuwe leden

Het lidmaatschap voor Jeugdleden t/m 10 jaar is standaard inclusief 16 lessen. Voor beginnende nieuwe jeugd- en seniorleden vanaf 11 jaar is er een mogelijkheid om eenmalig voor € 40 een 5-tal introductielessen voor beginners te volgen. Minimale groepsgrootte is 4 personen.


Proeflessen voor twijfelaars

Wilt u de tennissport eerst uitproberen voordat u lid wordt? Dan bestaat er de mogelijkheid om eenmalig voor € 40  een 5-tal proeflessen voor beginners te volgen. Minimale groepsgrootte is 4 personen.


Selectieteamtraining

Om de jeugd in de competitie zo goed mogelijk te laten presteren, is er een jeugdtrainingsplan, dat gedeeltelijk wordt gesubsidieerd door TV Holy. Dit trainingsplan voorziet in een goede begeleiding en intensieve training van talentvolle Holy-leden en beoogt een snellere doorstroming van jeugdige tennisspelers naar een hogere speelsterktecategorie.

Kleding & Rackets

Tennisschoenen en tenniskleding zijn verplicht. Met name goede tennisschoenen en een goed tennisracket geven meer speelplezier. De trainers bij TV Holy en professionele sportzaken kunnen u adviseren. Er zijn geen tennisrackets te huur. Mini’ s en Guppen kunnen eventueel rackets lenen.

Begin je net met tennis of wil je het eens uitproberen? De trainers beschikken over diverse formaten leenrackets om tijdens de introductie- of proeflessen te gebruiken.