Tenniskids Totaal lidmaatschap TV Holy

TC Holy Tenniskids Totaal lidmaatschap
TV Holy biedt het Tenniskids Totaal lidmaatschap voor de Tenniskids (jeugd tot/met 10 jaar) aan. Dat is een all-in-one jaarlidmaatschap waarmee één bedrag wordt betaald voor lidmaatschap, training, competitie, jeugd-activiteiten en begeleid spelen. Het is een pakket waarmee kinderen een leuke start maken met tennis, veel andere kinderen leren kennen en leren om met elkaar te spelen.

Waarom een Tenniskids Totaal lidmaatschap?

Wij willen tennis aantrekkelijker maken voor kinderen en hun ouders. Dit doen we door een makkelijke instap mogelijk te maken (financieel en praktisch) en door een aantrekkelijk totaalaanbod te doen voor een kind. Daarmee hopen we meer nieuwe jeugdleden te trekken. Ook willen we kinderen meer betrokken maken met tennis en onze club.
Dit willen we doen door:

 • meer tennismogelijkheden aan te bieden (minstens 16 lessen, competitie, toernooi)
 • meer vrij spelen
 • meer contact met andere kinderen via leuke sociale activiteiten.

Voor wie?

We hebben het Tenniskids Totaal lidmaatschap samengesteld voor alle Tenniskids, Mini’s en Pupillen. Omdat dit een aanbod is dat aantrekkelijker is dan de losse contributie, lesgeld ed., is het Tenniskids Totaal Lidmaatschap in principe voor alle jeugdleden t/m 10j verplicht. Alleen in bijzondere gevallen kan een andere constructie met het Bestuur worden afgesproken (bv. indien kind niet op TV Holy traint, of langdurig geblesseerd is). We willen stimuleren dat ieder kind mee doet en zich afmeldt indien het aan een activiteit NIET kan deelnemen.

“Je meldt je niet aan, maar je meldt je af voor een activiteit.”

Wat zit er in het Tenniskids Totaal lidmaatschap en wat is het kostenplaatje?

Het principe is: alle Tenniskids tot en met 10 jaar maken gebruik van het Tenniskids Totaal lidmaatschaatschap


Vragen of meer weten? Aarzel dan niet en neem contact op met de jeugdcommissie! Spreek ze aan bij een van de activiteiten of stel de vragen per e-mail jeugdcom@tvholy.nl


Tenniskids Totaal lidmaatschap

Voor alle jeugd t/m 10 jaar: Mini’s en Pupillen.

 • Lidmaatschap van TV Holy, waarmee ieder lid zo vaak kan tennissen als hij / zij zelf wil
 • 1 x per week training door onze gecertificeerde trainers op de banen van TV Holy (zomer en winter), 16 weken in totaal (1/2 uur voor Mini’s; 1 uur met 6-8 per groep voor Pupillen)
 • de Rode en Oranje KNLTB competitie inclusief ballen, versnaperingen ect. (niet voor Mini’s)
 • Deelname aan het Clubkampioenschap en ons Holy Open Jeugd Toernooi
  Een aantal keer per jaar de mogelijkheid om begeleid te spelen met onze jeugdtoppers
 • Meedoen aan de TV Holy Jeugdladder
 • Alle andere leuke activiteiten die de Jeugdcommissie organiseert, zoals het Ouder/Kind Toernooi, Sinterklaasfeest ed. (exclusief bijzondere evenementen zoals Jeugdkamp)
Kosten
 • € 95,- per jaar voor kinderen van 2 t/m 5 jaar  incl. 16 lessen (Mini’s)
 • € 150,- per jaar voor kinderen van 6 t/m 10 jaar incl. 16 lessen (Pupillen)

Betaling

In bovengenoemde bedragen is de subsidie die TV Holy voor de training van ieder jeugdlid verstrekt al verwerkt. Het lidmaatschapsbedrag wordt betaald na ontvangst van een rekening. Naar wens kan men gespreid betalen in overleg met de ledenadministratie.

Training

Een belangrijk onderdeel van het Tenniskids Totaal lidmaatschap vormt uiteraard de training. Elk kind wordt automatisch ingedeeld door de tennisleraren in een training van 16 lessen waarbij gestreef wordt naar gemiddeld 6-8 kinderen. Alleen indien een kind absoluut niet kan, kan met de trainers een andere constructie worden besproken.

Wil uw kind meer?

Die 16 lessen is een leuke start; maar daarna willen Tenniskids vast meer. Uiteraard kunnen meer lessen dan 16 genomen worden: dit kan direct met de trainers worden besproken en aan hen worden betaald (€48 per les, gedeeld door het aantal deelnemers).

Lidmaatschap vereniging

Het Tenniskids Totaal lidmaatschap loopt van januari tot en met december. Ons seizoen begint eind maart met een Open Dag. Daarna worden de groepen ingedeeld voor de lessen. Later aanmelden is uiteraard mogelijk. De hoogte van de contributie zal dan voor elk geval door het Bestuur worden vastgesteld op basis van de activiteiten waaraan nog kan worden meegedaan.Vragen of meer weten? Aarzel dan niet en neem contact op met de jeugdcommissie! Spreek ze aan bij een van de activiteiten of stel de vragen per e-mail jeugdcom@tvholy.nl