Nieuwsbrief Mei 2022

30 mei 2022


Voorwoord van de voorzitter

De voorjaarscompetitie zit er bijna op! En het is goed gegaan: veel inschrijvingen, paar kampioenen en over het geheel best lekker weer. En veel gezelligheid.

Maar ook de komende periode is er voor tennissers heel veel te doen bij ons. Benefiet-toernooitje, proeven aan padel, regionale competitie, Holy Open, en voor de jeugd een einde-competitie feestje op 3 juli. En je kan alweer inschrijven voor de najaars-competitie. Houd het nieuws en de agenda in de gaten!

Al die leuke dingen worden georganiseerd door een paar handjes vol vrijwiligers: en eigenlijk hebben we er te weinig om alles goed en makkelijk te laten verlopen. Dus help eens mee en meld je als vrijwilliger voor een klus. Binnenkort krijgen jullie een mail hierover.  

Allen een fijne en actieve zomer gewenst!

 

 

De eerste kampioenen van TV Holy zijn al bekend

De eerste kampioenen hebben zich al gemeld!  De meisjes 13 t/m 17 jaar: Holy 1 zijn kampioen geworden. Een prachtige prestatie van Sophie, Amelie, Tess, Wen Lin en Joya. Zij hebben voor het eerst meegedaan aan de competitie en hebben alles gewonnen.

Ook het zaterdag team Heren 2 ; 35+ met Bob, Frank, Dennis en onze voorzitter Hans hebben al in de voorlaatste speelronde het kampioenschap binnengehaald.

Alle kampioenen; van harte gefeliciteerd met jullie prestatie !!

Benefiet Toernooi voor The Next Smile

Op 24 juni gaan wij met plezier weer het tennis toernooi organiseren voor “The next smile”.

Wat zou het enorm tof zijn als jullie ook weer een balletje komen slaan om die kinderen in Afrika te helpen. 

 

Het doel van The Next Smile is om kinderarbeid wereldwijd uit te bannen. Wij willen ervoor zorgen dat alle kinderen die nu op jonge leeftijd werken de kans krijgen om naar school te gaan maar hier blijft het niet bij. Vorig jaar zijn er naast 3 nieuwe scholen 260 kinderen uit kinderarbeid gehaald en ruim 90.000 maaltijden verzorgd. Voor € 5 kan een kind al meer dan een maand eten.

 

Vorig jaar hebben we tijdens het tennis toernooi maar liefst €1.000.- opgehaald voor de Kilimanjaro challenge. Een challenge waar ik, Marjolein Spreeuw, met eigen ogen heb kunnen zien in welke omstandigheden deze kinderen leven en waar wij het verschil maken als organisatie. 

Uiteindelijk hebben we ruim €10.000.- opgehaald met alle deelnemers van de challenge en hiermee hebben wij de mogelijkheid om een volledig nieuwe school te bouwen. 

 

Jullie krijgen de gelegenheid om door een balletje te slaan deze kids ook te helpen. Dus schrijf je nu in voor €10 voor 10 juni door een mailtje te sturen naar: [email protected]  en ondersteun hiermee direct ruim 2 maanden aan eten. 

 

Zie jullie snel. 

Tv Holy is supporter van Joy!  

Onze eigen Joy de Zeeuw blijft maar beter worden. Ondertussen is ze al de beste van Nederland in haar leeftijdscategorie en haar ambities eindigen daar niet. Als vereniging ondersteunen we haar graag bij het bereiken van haar doelen. Ze traint nog regelmatig bij ons en sinds deze week heeft ze ook een eigen outfit waar ons verenigingslogo op staat. Wil je haar een keer live zien spelen? De komende weken doet ze in Nederland aan een paar toernooien mee. In de week van 6 juni speelt ze bijvoorbeeld in Den Haag (Leeuwenbergh) en in de week van 27 juni speelt ze in het Noord-Hollandse Bakkum. Wil je haar aanmoedigen? Vraag Josine dan naar haar speeltijden of volg Joy op Instagram @joydezeeuw. 

 

Startersevent Padel

Ook hier nog even aandacht voor de kennismakingsactie met Padel. Op zaterdag 2 juli wordt er bij de Polderpoort een startersevent georganiseerd met oa.a. een clinic van een padeltrainer. Ook kan je in aanmerking komen voor een korting na aanmaken van een persoonljke account. Voor meer informatie zie het uitgebreide artikel op onze website.

Vrijwilligers gezocht ; vele handen maken licht werk

Zoals alle verenigingen heeft ook TV Holy de inzet van vrijwilligers nodig om alle activiteiten in goede banen te kunnen leiden. Op dit moment zijn er best een aantal vacatures. Op korte termijn komen we met een aparte mail terug op de openstaande vacatures; wat deze vacatures inhouden en ook hoe je verdere informatie over de taken kunt verkrijgen. Uiteraard hopen wij op veel positieve reacties en een golf van aanmeldingen. Immers, vele handen maken licht werk. 

Holy Open van 11 t/m 17 Juli 2021

Achter de schermen zijn er al een aantal vrijwilligers actief met de voorbereidingen van de a.s. Holy Open. Het thema van de Holy Open zal zijn: Mexico en dat belooft natuurlijk al een zonnige week te worden. Wij rekenen op een grote opkomst en natuurlijk hebben wij het mooie weer al vast besteld. Nu maar afwachten of dat ook wordt afgeleverd. Ben jij er ook bij ? Voor meer zie op onze website. Of wil je een handje helpen tijdens die week. Graag! Je kunt je melden bij Matthijs Visser

Najaarscompetie

In een persoonlijke mail heeft de KNLTB je ook al gewezen om deel te nemen aan de aanstaande najaarscompetitite. Deze competitie is dit jaar iets anders van opzet door het inkorten van het aantal speeldagen van 7 naar 5. Wil je meedoen als team of als individuele speler geef je dan op voor 10 juni. Klik hier voor meer informatie op onze website.

 

 

 

Nieuwscategorieën