Ouder/kind toernooi op 28 augustus!

24 juli 2022


Het ouder/kind tennistoernooi is het gezelligste toernooi van het jaar, waarbij een kind (t/m 17 jaar) samen met een volwassene (ouder dan 25 jaar) een dubbelteam vormt.

Het toernooi zal zijn op zondag 28 augustus van 10:00 tot ca 13:30. Lijkt het je leuk om samen met je papa, mama, opa, oma, oom of tante leuke, sportieve en gezellige potjes te tennissen, samen met andere kinderen en volwassenen? Schrijf je in door voor 25 augustus een appje te sturen naar Amy (06-25106497) of Larissa (06-43851525). Geef naam, leeftijd en kleur bal of speelsterkte door van jezelf en van je teamspeler. Afhankelijk van jullie speelsterkte worden jullie ingedeeld.

Heb je geen vader of moeder die sportief mee kan doen, maar wil je zelf wel graag mee doen? Meld je dan gewoon aan, misschien kunnen wij zorgen dat er een andere vader of moeder met jou een dubbelteam kan vormen! 

We beginnen met koffie/limonade en taart om 10:00. Er wordt gespeeld van 10.30u –ca. 12:30u. Het aantal wedstrijdjes en de duur van de potjes is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. En we sluiten af met een lekkere lunch.

Het gaat niet om het winnen, het gaat om gezellig mee doen! Maar natuurlijk zijn er wel mooie prijzen te winnen!  Als “inschrijfgeld” verwachten we dit keer ook weer wat lekkers voor bij de thee/koffie of limonade. Dat kan een lekkere taart zijn, of wat stukjes fruit e.d. Daarnaast is de enige voorwaarde dat 1 van de 2 teamleden lid moet zijn van TV Holy. Geef je snel op, want vol = vol!!!

Wij hopen jullie te zien op zondag 28 augustus. Groetjes  van de jeugdcommissie! 

Nieuwscategorieën