Padel bij de Polderpoort met startersevent op 2 juli en korting op baanhuur.

28 mei 2022


Bij de Polderpoort in de Broekpolder zijn nieuwe padel banen buiten aangelegd. Wij zijn blij dat we jullie een leuke kennismaking met padel kunnen aanbieden.

Voor onze leden zal op zaterdag 2 juli een startersevent worden georganiseerd met een clinic van een padeltrainer en de mogelijkheid om een toernooitje te spelen. Verdere details zullen spoedig volgen. Daarnaast kunnen jullie via deze link een persoonlijk account aanmaken en de eerste maand na activatie van dit account de volgende kortingen bij de baanhuur krijgen:

  • 20% korting doordeweeks tot 17.00 uur en in het weekend
  • 10% korting doordeweeks na 17.00 uur.  

Later dit jaar zal worden gekeken wat nog meer mogelijk is.  

Natuurlijk is en blijft voor ons tennis het leukst; maar af en toe padellen past goed bij tennis en de Polderpoort is vlakbij.

Waarom bij de Polderpoort en niet op TV Holy?

Zoals tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering in maart dit jaar besproken, heeft het bestuur gekeken naar de mogelijkheden om padel op TV Holy te introduceren. Immers hebben een aantal leden getoond veel belangstelling te hebben voor die nieuwe en leuke sport.   Het bestuur meent dat het echter op dit moment voor TV Holy niet verstandig is in padel te stappen omdat er minstens een tennisbaan moet worden opgeofferd, we een lange vervelende vergunningaanvraag voorzien en de kosten van aanleg hoog zullen uitvallen vanwege de zachte ondergrond.     

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Hans Zevenbergen 07-06-2022 16:04

Hoi Esther, op dit moment zijn nog geen andere starters events gepland maar dat komt misschien wel. Anders aan leden vragen die al eens gepadeld hebben of ze de eerste keer meegaan? Gr. Hans

avatar
Esther de Krieger 28-05-2022 11:36

Leuk, maar helaas die dag niet in de gelegenheid. Bekend of er nog meer datums voor starters event komen?

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen