dec 2019

In deze Nieuwsbrief: – Woord van de voorzitter – Competitienieuws – Hart voor Holy: in de spotlight: Suzan en Suus – Club Dub 13 december en 24 jan

Woord van de voorzitter

Goed nieuws voor TV Holy! In vervolg op de mededeling dat Hennie Magré in maart komend jaar gaat stoppen met tennisles, zijn wij heel blij dat wij Ivo Noorlander bereid hebben gevonden Hennie op te volgen! Ivo is een echte “TV Holy-man”, die hier is opgegroeid en met veel plezier uitkijkt naar zijn terugkeer bij TV Holy.

Daarnaast hebben wij de Technische Commissie uitgebreid met drie ervaren heren: Frank de Bruin, Rik de Zeeuw en Ed de Wilde. Zij gaan samen met de trainers het komend jaar  tennis op TV Holy organiseren. Een hele goede zaak voor ieder die actief op TV Holy wil tennissen.

Onze intentie dat we ons meer gaan inzetten voor de jeugd, krijgt nu een volgende stap. In januari start Boy Vergeer en zijn Tennisschool-collegas wedstrijdtraining voor de jeugd tot 20 jaar.  De 8 lessen, tegen een kleine vergoeding, zijn speciaal bedoeld om onze jongere leden voor te bereiden op de competitie en toernooien. Tevens heeft M2 Dubbele Leerkracht aangeboden in ons clubhuis huiswerkbegeleiding voor jeugdleden te starten. Zij geloven dat leren en sporten onder een dak een ideale combinatie is. Dus binnenkort kunnen onze kids op een vaste middag trainen en huiswerk maken onder begeleiding van professionals! Komende week zullen alle kinderen en hun ouders verder worden geïnformeerd over de extra trainingen en de huiswerkbegeleiding

Dat onze vereniging veel te bieden heeft zag ik weer afgelopen maand. Begin november een druk bezochte pubquiz en vorige week kwam de Sint op bezoek. Wat een leuk Sinterklaas feest was dat weer! Alle banen bezet met toernooitjes van onze oranje kids tot oudere leden. De allerkleinsten die samen met de Pieten een heuse clinic deden. En dan natuurlijk Sinterklaas die meedeed, de kinderen toesprak en mooie cadeautjes uitreikte. Iedereen was duidelijk zeer tevreden! Geweldig gedaan Josine, Hennie, Jeugdcommissie en vele anderen. Als we met elkaar iets leuks organiseren wordt het een geweldig feest.

Met sportieve groet,
Hans

Competitienieuws

In de vorige nieuwsbrief hebben we al aandacht besteed aan onze kampioenen senioren, maar nu dat alle wedstrijden zijn gespeeld zijn we trots om ook nog te kunnen vermelden dat één van onze jeugdteams kampioen is geworden. Gefeliciteerd Djonne, Tess, Finn, Dewa. Thijs en Esra! Top gedaan!

Inschrijving voor de competitie voor het voorjaar is al een tijdje gaande. Je kunt je opgeven tot 22 december via de Holy-site. Ook als je geen team hebt kun je je opgeven voor de competitie en kijken we of er een team is voor jullie. Andere mogelijkheid is om je op te geven als reserve, zodat je zo hier en daar een keer kunt invallen. Het competitie spelen verbetert je tennisspel en vergroot het plezier in het tennis. Laat wat van je horen!  

De TC

Hart voor Holy

Wij zijn trots op onze vrijwilligers, zij verdienen het om in de spotlights gezet te worden. Hierdoor kom je te weten wie er achter de schermen aan het helpen is om Holy nog leuker te maken!

Dit keer in de spotlight: Suzan de Koning en Suus Zevenbergen

Deze twee dames zijn de spil van onze technische commissie, zonder deze dames zou heel de competitie in de soep lopen. Want deze harde werkers zijn voor ons elke week aan het puzzelen. En dat gepuzzel neemt een hoop tijd in beslag: tijdens de competitie maken ze de baanindeling en zij zorgen ook dat elk team netjes ingedeeld en ingeschreven wordt bij de KNLTB. Ook zijn de dames regelmatig aanwezig op de competitiedagen om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Suzan houdt zich hierbij voornamelijk bezig met de jeugd en Suus met de volwassenen.

Toen ik aan Suzan vroeg waarom ze dit al de jaren al doet (als ik goed heb onthouden al 17 jaar!). Was haar antwoord dat ze zich graag voor Holy inzet. Suzan vertelde, dat toen haar zoon nog competitie speelde, zij betrokken raakte bij Holy en zich is gaan inzetten als vrijwilliger. Maar ook dat Holy haar in de loop van haar leven veel heeft gebracht. Toen Suzan een aantal jaren geleden haar man verloor, heeft zij ook veel troost gekregen vanuit de mensen van de vereniging. Als vereniging zijn wij erg trots op Suzan hoe zij zich door deze moeilijke tijd heeft heengeslagen. Haar positieve open instelling maakt dat we allemaal van Suzan houden!

Gelukkig kreeg Suzan een aantal jaren geleden een andere harde werker erbij in de TC. : Suus Zevenbergen. Een klein beetje verwarrend omdat Suzan ook wel eens Suus wordt genoemd. Suus was al een tijdje lid van de club en vond het tijd om ook iets te doen voor de club. De altijd energierijke vrolijke Suus zet zich dan ook voor een volle 100% in voor de TC en ook heeft zij het initiatief genomen om de Club Dubs op te zetten.

Binnenkort hoeven de dames het niet meer alleen te doen en krijgen ze maar liefst 3 mannen bij de TC. Matthijs Visser is onlangs gestopt en hiervoor komen, zoals jullie in het vorige stuk hebben gelezen, Frank de Bruin, Rik de Zeeuw en Ed de Wilde in de plaats.

Suus en Suzan houden ook wel van een feestje op zijn tijd!
Links Suus Zevenbergen en rechts Suzan de Koning

Club Dub 13 december en 24 januari

De volgende clubdub is op vrijdag 13 december van 19.30 – 21.45, deelname 2,- euro voor de bitterballen. Hiervoor kan je je opgeven via de mail s7bergen@hetnet.nl .

De eerst clubdub in het nieuwe jaar is op vrijdag 24 januari. We hebben voor die avond 5 Padel banen gereserveerd in Rijswijk van 20.00 – 23.00 uur. De onkosten zijn dan 12,75 pp per 1½ uur voor de banen en 2,50 voor het huren van een racket. De optie gaat vervallen binnen korte tijd, we willen dus graag voor de kerst 20 of 40 personen bij elkaar hebben. GEEF JE SNEL OP  via de mail van Leon: leon.tieleman@hotmail.com .

Agenda

13 december Club Dub

5 januari Nieuwjaarstoernooi en receptie

24 januari Clubdub Padel

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet

Bestuur TV Holy

  • 1 december 2019