februari 2019

Bericht van de Technische Commissie 

Voorjaarscompetitie

Beste leden, een aantal maanden geleden heb ik het voorzitterschap van de TC op mij genomen. Mijn naam is Matthijs Visser. Ik ben al sinds mijn 12de lid  bij TV Holy en mijn grootste passie is natuurlijk tennis. Zelf train ik nog twee keer per week, op maandag bij Conny Lugt en donderdag bij Boy Vergeer.
Van de zomer heb ik mijn studie afgerond en ik ben nu fulltime aan het werk. Ik heb erg veel zin om het voorzitterschap op te pakken en een bijdrage te leveren aan de club.

Alle teams zijn ingeschreven voor de voorjaarscompetitie, ergens in maart zal de KNLTB de indeling bekend maken. De TC heeft geprobeerd iedereen in een uitdagende klasse in te schrijven. Doordat de KNLTB de competitie gaat harmoniseren kan de klasse afwijken van vorig jaar, alleen teams op zondag behouden het recht op hun klasse.

Op deze link kun je straks zien waar en wanneer je speelt.
Op deze link meer informatie over het harmoniseren.

NB. Competitiespelers die op 2 verenigingen gaan spelen in de voorjaarscompetitie zouden jullie dit willen melden bij de TC. Dit ivm aanvragen van dispensatie.

Zomeravondcompetitie

Hierbij attenderen wij jullie erop dat er weer ingeschreven kan worden voor de woensdag zomeravond competitie 2019. Wees er snel erbij aangezien we maximaal plek hebben voor vier teams. https://www.centrecourt.nl/themas/competitie-en-toernooien/competitie/zomeravondcompetitie/

De speeldagen voor zomer 2019 zijn woensdag 15, 22 en 29 mei en 5, 12, 19 en 26 juni. Aanmelden voor 6 maart via mail:competities@tvholy.nl

Hierbij de link naar onze website:  https://www.tvholy.nl/competitie/

Lessen en trainingen

Ook is het weer tijd om je op te geven voor trainingen in het voorjaar, zie het inschrijfformulier op de Holy site onder Les en Training: https://www.tvholy.nl/les-en-training/

Mocht je vragen hebben stel ze gerust aan iemand van de TC via email: competities@tvholy.nl of in persoon op de club natuurlijk.

De TC wenst jullie een goede voorbereiding voor de aankomende competitie.

Open Dag en Ouder/Kind Toernooi

Dit jaar combineren we de Open Dag en het Ouder/Kind toernooi op 17 maart. Dan kunnen dus alle vrienden, vriendinnen, familie, bekenden met wie je wel eens wil tennissen meekomen.  We rekenen op een geweldig gezellige dag en veel nieuwe leden!!
Voor meer: volg onze website.

Gezellige Nieuwjaarsborrel en Vrijwilligersavond

Ook dit jaar weer werd het jaar geopend met een Nieuwjaarsborrel. Helaas was het weer zo slecht dat er niet getennist kon worden. Maar toch weer een gezellige borrel en gelegenheid om elkaar weer een goed jaar te wensen.

Joyce liet het afgelopen jaar even de revue passeren: het was een goed jaar en we gaan met goede moed 2019 tegemoet. Zie op onze site haar jaarverslag.

De vrijwilligersavond is het bedankje van het bestuur aan alle leden, die de club geholpen hebben afgelopen jaar of in het verleden.  We prijzen ons gelukkig dat dat er veel zijn en dat die lieten zien dat we een gezellige club hebben. Zo’n 50 leden genoten van een lekker hapje en drankje met live muziek van de Heeren van Holy. Nog een reden om vrijwilliger te worden bij onze club!

Renovatie keuken

De verbouwing van de keuken is begonnen. Er komt een mooie nieuwe RVS inrichting met moderne en betere kook- en afwas-faciliteiten. Voor aanvang van de competitie moet het klaar zijn. Reden om weer eens naar de club te komen en te kijken! Of je op te geven als keukenhulp in het kader van de bardienstplicht.

Er komt weer een Jeugdkamp!

Omdat de TV Holy jeugdkampen zo leuk waren, willen we dit jaar er weer een organiseren.

Van vrijdagavond 28 juni t/m zondagochtend 30 juni willen we naar een kamphuis in Wintelre bij Eindhoven. Voor en met onze jeugdleden van rond de 10 t/m 17 jaar oud. Of in overleg

Een super leuke kans om je team maar natuurlijk ook alle andere kinderen van onze vereniging eens van een andere kant te leren kennen…  Buiten een kampvuur maken en verschillende spelletjes, zullen we natuurlijk diverse activiteiten organiseren om een gezellig en sportief programma te maken…  En natuurlijk nemen we goede ervaren begeleiders mee.

Wij zouden graag willen weten hoeveel animo er is voor dit jeugdkamp! De kosten zullen ongeveer tussen de 50 en 75 euro liggen afhankelijk van het aantal deelnemers en er van uitgaande dat we met een aantal ouders de kinderen en begeleiders op plaats van bestemming brengen….

Dus laat zo snel mogelijk weten of je dit leuk zou vinden?    

de Jeugdcommissie: Antwoorden graag aan Felicia Wijnhorst: feliciaw@live.nl

Diehards

De hele winter door tennissen? Het kan en is leuk. Wel een beetje koud volgens Nikita, maar toch zijn ze er elke week op de les met Hennie: Iris, Nikita , Yara, Bjorn en Niels. Een vermelding waard!

Agenda

17 maart Open Dag en Ouder/Kind Toernooi
20 maart TV Holy ALV
28-30 juni Jeugdkamp
5-7 juli Holy Jeugdtoernooi
8-15 juli Holy Open

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet
Bestuur TV Holy

  • 13 februari 2019