mei 2019

In deze Nieuwsbrief: – Zomer Challenge Kick off dag 15 juni – Holy Open: inschrijving is geopend -Datum Clubkampioenschappen bekend – Libema Open 10-16 juni – Gezocht Bar en Keukenpersoneel – Vegen,vegen, vegen – Schooltennis 24 mei – Competitienieuws – Ladies Day 21 juni – Club van 50 –Inschrijven voor najaarscompetitie

Zomer Challenge gaat weer van start

Schrijf je in voor de Kick Off dag op 15 juni en neem je buren, vrienden, familie mee!

Dus iedereen: stop je racket in je tas en kom 15 juni gezellig tennissen.

Start 11.00 uur en einde rond 15:00 uur.

Vorig jaar was de werving van zomerleden een groot succes, zodoende gaan wij het ook dit jaar weer aanbieden. We gaan flyeren en posters ophangen en een Facebookactie starten, maar hebben hierbij ook jouw hulp nodig! Neem je buren,vrienden en/of familie mee en laat ze kennis maken met de leukste sport die er is! Laat ze zo snel mogelijk zomerlid worden, dan krijgen ze hun pasje nog tijdig in huis (pasje aanmaken duurt gemiddeld een week). https://www.tvholy.nl/lidworden/aanmeldingsformulier/

Op 15 juni wordt er een leuke open dag georganiseerd waarbij je eerst een clinic krijgt en in de middag gaan we gezellig racket trekken.
Meedoen aan de Zomer Challenge Kick off dag? Inschrijving kost € 5,– Schrijf je in door een mailtje te sturen naar : secretaris@tvholy.com. Het bedrag ad € 5,– svp overmaken op rekeningnr. TV Holy Vlaardingen : NL16INGB0003130795 o.v.v. aanmelding Kickoff dag en naam

Meer info Zomer Challenge
whttps://www.tvholy.nl/word-zomerlid/

Holy Open
8 t/m 15 juli inschrijving is geopend!


Schrijf je in via de link op de KNLTB site.


Inschrijving geopend

Clubkampioenschappen
Datum bekend: 4 t/m 8 september 2019

Clubkampioenschappen 4 t/m 8 september 2019

Datum Clubkampioenschappen

4 t/m 8 september 2019

Libema Open 10-16 juni

Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi! Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten:
www.libema-open.nl/clubactie. Code: holy-lo19

Per verkochte entreekaart ontvangt de club €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart! 

Gezocht: Keuken en barpersoneel!!

BAR en KEUKEN PERSONEEL

Bardienst en keukendienst draaien :Doe het voor jezelf, voor je medespelers en voor de club! Het zou fijn zijn als de club zoveel mogelijk open is en dat kan alleen maar als iedereen zijn steentje bijdraagt! Schrijf je dus vandaag nog in en help je vereniging! Reminder: je verdient € 60 terug van je lidmaatschap bij 3 à 4 bardiensten, maar je mag natuurlijk altijd extra inschrijven! Tijdens je bardienst mag je 2 non- alcoholische consumpties nuttigen (minder mag ook, maar meer natuurlijk niet!). Wil je een keertje meedraaien omdat je nog nooit hebt gedaan, geen probleem. Stuur een mailtje naar barcom@tvholy.nl en we zorgen dat iemand je uitleg geeft.

Vegen, Vegen, Vegen

Willen we geen gladde banen, dan is het motto: Vegen, Vegen, Vegen. Wil je weten waarom, lees dan het artikel op de website
https://www.tvholy.nl/vegen-vegen-vegen/

Schooltennis 24 mei, let op maar beperkt vrijspelen mogelijk!

Als vereniging willen wij zoveel mogelijk jeugd werven. Jeanette Blenk is hiermee enthousiast aan de slag gegaan en samen met onze trainster Hennie gaat zij de kinderen begeleiden op vrijdag 24 mei. Op deze dag gaan de kinderen kennis maken met onze leuke sport. Het rackettrekken gaat gewoon door, maar hou er rekening mee dat er deze dag beperkt banen beschikbaar zijn (tussen 10:00-16:00 uur) voor het vrijspelen. Alvast bedankt voor jullie begrip!

Competitie nieuws

De voorjaarscompetitie is van start gegaan en we kunnen melden dat er 4 teams bovenaan staan in hun poule:

Holy 1 : Heren 35 + zaterdag Mark Johnstone,

Holy 3 : Dames 17+ zaterdag Patty Janszen

Holy 1 : Gemengd dubbel 17+ zaterdag Joyce Rombouts

Holy 1 : Gemend 11 t/m 17 Merlijn de Krom

Hou het vast! Ook leuk om te melden is dat er geen één team is die nog geen punt heeft binnengehaald! Verder kunnen we melden dat er veel positieve reacties zijn op de heerlijke competitiemaaltijden die worden bereid door onze eigen Holy keukenprinsen en prinsessen! Echt fijn om zo’n lekkere maaltijd te nuttigen na een dag intensief spelen.

We krijgen voldoende energie binnen voor onze thuiswedstrijden. Meesterbakker Voskamp zorgt elke thuiswedstrijden weer voor het heerlijk gebak!

Verder zijn er natuurlijk teams die al indruk maken met hun zorgvuldig uitgezochte outfits. Het team van Petra Wijnhorst ziet er dan ook pico bello uit! Succes dames, in deze outfit moet het zeker gaan lukken om te winnen!

Ladies Day 21 juni

Dames opgelet: Mocht je het nog niet hebben gedaan, vergeet je niet in te schrijven voor de allerleukste dag van het jaar, de LadiesDay op 21 juni. Schrijf je in per mail bij: frances.rietveldt@upcmail.nl t.w. Dames-dag 21 Juni.
Naam, telefoonnummer, speelsterkte en vereniging svp benoemen.
Het bedrag ad € 10.00 svp overmaken op Bankrek.TV Holy Vlaardingen nr: NL16INGB0003130795 (NB ander nummer dan op 18 maart vermeld!). Na betaling is de deelname definitief.

Ladies Day

21 juni

Club van 50

Als laatste willen wij nog even attenderen op de mogelijkheid om lid te worden van de Club van 50. En nee….. je hoeft geen 50 jaar te zijn om lid te worden, maar wel € 50 per jaar doneren. Wat krijg je hiervoor terug vraag je je af? Met dit geld kunnen we allemaal leuke extra activiteiten voor onze leden organiseren en/of het park en clubhuis verfraaien. Heb je een Holy hart en kan je € 50 missen, doneer dan en help je club! We zullen één keer per jaar toelichting geven aan welk doel we het hebben uitgegeven. Via onderstaande link kan je je inschrijven :
https://www.tvholy.nl/club-van-50/

Bedankt alvast voor je steun!

Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie

Reminder: denk alvast na over met welk team je je wilt inschrijven voor het najaar. Voor 1 juni moet je je team hebben opgegeven. Binnenkort komt er op onze website een aanmeldformulier. Wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met onze technische commissie: competities@tvholy.nl

Kijk op de site van de KNLTB voor alle speeldata https://knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/

Agenda

  • 15 juni Kick- Off Zomer Challenge
  • 21 juni Ladiesday
  • 28-30 juni Jeugdkamp
  • 5-7 juli Holy Jeugdtoernooi
  • 8-15 juli Holy Open
  • 4-8 september Clubkampioenschappen
  • 12 oktober Oktoberfest

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet

Bestuur TV Holy

  • 4 mei 2019