juni 2019

In deze Nieuwsbrief: – Open Jeugd toernooi update – Waterweg Masters Jeugd – Holy Open Count Down – Jeugd Holy 3e van Nederland – Zomertijd= toernooientijd – Nieuwe rubriek: Hart voor Holy – Gezocht Sponsors – Voorjaarscompetitie terugblik

Open Jeugdtoernooi  laatste update

Laten we maar met het slechte nieuws starten: Het Holy Open Jeugdtoernooi voor groene en gele bal van 5-7 juli  komt wegens gebrek aan inschrijvingen  te vervallen. Iedereen die zich hier voor op heeft gegeven, is inmiddels op de hoogte gebracht.

Het goede nieuws is dat we op vrijdag 5 juli wel een hele leuke middag/ avond gaan organiseren voor  op voor rood en oranje bal spelers. De tennistrainers Hennie en Josine geven dan een leuke training met bijzondere oefeningen. De kinderen spelen daarna een paar potjes en we sluiten het af met lekker eten. We gaan er een gezellig event van maken, samen met kinderen van andere verenigingen. Namens de Holy Open Jeugdtoernooi commissie  Hedy, Denise en Jordi

Waterweg Masters Jeugd

Verder is er uiteraard de mogelijkheid om je in te schrijven voor de Waterweg Masters Jeugd. Samen met andere verenigingen worden er 2 dagtoernooien georganiseerd. De wedstrijden worden op leeftijd en niveau ingedeeld, dus iedereen maakt kans om punten voor zijn of haar vereniging te winnen.  De eerste dag van dit leuke event heeft al plaatsgevonden. Lees meer in de Schiedammer online https://deschiedammeronline.nl/detail-sport/nieuw-tennistoernooi-waterweg-masters Maar je kan je binnenkort inschrijven voor de tweede dag, die op 1 september gepland staat. Meer informatie volgt nog.

Leuk om te melden is dat op de eerste dag van dit toernooi in de categorie Rood onze twee jeugdleden Naomi Vogel en Natasja Paalvast voor Holy de beker hebben gewonnen. Goed gedaan Naomi en Natasja!

Holy Open Count Down

Aftellen is begonnen. Volg het nieuws op onze website. Laatse kans voor inschrijving is 1 juli. Zie https://www.tvholy.nl/holy-open-2019-update/

Jeugd Holy 3e van Nederland

In Groot Vlaardingen stond onderstaand artikel gepubliceerd over onze jeugdtoppers. Merlijn, Jerome, Jop, Joy, Dilara, Evi ; gefeliciteerd met deze prestatie!

Na een zeer sterk optreden in de landelijke hoofdklasse mix t/m 17 was in het weekend van 15 en 16 juni de finale in Rosmalen, waarin gestreden werd om het Nederlands kampioenschap. Het team bestond uit (v.l.n.r.) Merlijn de Krom, Jerome Biesheuvel, Jop van der Post, Joy de Zeeuw, Dilara Okur, Evi Roobol Het behalen van dit Nederlands Kampioenschap was extra bijzonder door de leeftijden van de Holy spelers ( tussen de 12 en 14 jaar) en dat belooft veel voor de toekomst. Op zaterdag werd, na een lange regenonderbreking, gestart tegen het Team van Hoogerheide ( bij Hilversum). Na de singles stond Holy 3-1 achter en na de dubbels 4-2. De enige hoop op de finale op zondag was om beide mixdubbels met 2-0 te winnen. Lang ging het gelijk op, maar helaas lukte het niet om te winnen. Desalniettemin hebben de jonge Holy spelers een fantastische prestatie neergezet, waar ze oprecht trots op mogen zijn.

Zomertijd = toernooientijd

Jong en oud, er is binnenkort genoeg te doen op onze tennisbanen.

Aan welke toernooien kun je de komende maanden allemaal meedoen? Lees het hier en schrijf je in!

  • 22  juni          WaterwegMaster Jeugd      meer info
  • 8-15 juli       Holy Open                              meer info
  • 1 sep WaterwegMaster Jeugd      meer info
  • 4-8 sep    Clubkampioenschappen      info volgt

Maar uiteraard zijn er ook genoeg leuke toernooien in de omgeving; natuurlijk niet zo leuk als die van ons 😉
   

Hart voor Holy

Nieuwe rubriek over onze vrijwilligers. T.V. Holy is een vereniging zoals jullie weten. Doordat we een vereniging zijn, kunnen we allemaal genieten van een betaalbaar lidmaatschap, maar ook van prijzen in onze kantine die nog leuk zijn. Degenen die wel eens op andere clubs spelen, weten dat het ook anders kan zijn. Daarom zijn wij trots op onze vrijwilligers en willen wij ze graag in de spotlights zetten middels een vaste rubriek in onze nieuwsbrief .

Maar ja, bij wie ga je beginnen? We zijn natuurlijk trots op al onze vrijwilligers! Graag willen wij starten met de mannen die bijna elke dag hard aan het werk zijn op ons park. Voor de leden die overdag spelen zijn dit bekende gezichten, maar als je in de avond speelt, heb je wellicht geen idee wat deze kanjers allemaal voor onze club doen.

Maak kennis met ons Groundsmen-team , onze vrijwilligers Jacks & Aad

links Aad van Osnabrugge
rechts Jacks Verburgh

In het begin van 2013 zijn onze banen vernieuwd door de firma FieldTurf. Sindsdien is het onderhoud van de banen in handen van  bovengenoemde heren.

De komende jaren zullen deze mannen de banen in topconditie gaan houden, waardoor wij als vereniging weer besparen op de onderhoudskosten. Elke week worden de banen een of twee keer met de tractor met sleepmatten erachter geveegd, bladeren van de banen geblazen, mos verwijderd en ga zo maar door

Buiten het baan onderhoud doen deze kanjers nog veel meer; controle afwatering banen, dakgoten schoonhouden, diverse reparaties binnen en buiten het clubhuis  gras maaien, parkeerplaats en de oefenkooi schoonhouden, etc, etc.

Mocht je ook interesse hebben en een handje willen helpen? Neem dan contact op met Jan van de Water via een mailtje algemenezaken@tvholy.nl

Jacks & Aad, dank jullie wel voor jullie enorme inzet!
Jullie zijn een top team.

Namens
bestuur T.V.Holy

Sponsoring

Het seizoen is halverwege, de nieuwe sponsoren hebben de nieuwe
winddoeken op een mooie plek hangen.

Dank aan Voskamp en Grand Café Albas!

Het gebak wat Voskamp voor de competitieteams heeft verzorgd, is een
groot succes geworden, wij gaan hier in het najaar zeker weer mee door.
Natuurlijk kan de club meer sponsoren gebruiken; dus als je iemand kent
of een bedrijf weet die interesse zou kunnen hebben om onze vereniging
door bijvoorbeeld reclame zou kunnen ondersteunen, laat dit de
sponsorcommissie dan weten.

De club van 50, wat al een leuke groep geworden is, is ook een mogelijkheid om de club te ondersteunen. Als lid maar ook als familie kan je inschrijven. Met de bijdragen kan je de vereniging op leuke en goede
manier mee ondersteunen. Via onderstaande link kan je je inschrijven :
https://www.tvholy.nl/club-van-50/

Vriendelijke groet van de Sponsorcommissie. Jan, Martin en Rik sponsorcom@tvholy.nl

Terugblik voorjaarscompetitie

In de vorige nieuwsbrief konden we nog melden dat er 4 teams bovenaan stonden. Helaas hebben de teams dit niet kunnen vasthouden, maar niet getreurd. Lekker veel spelen en lessen allemaal en dan kunnen we in de najaarscompetitie weer goed van start. De zomeravond competitie is succesvol verlopen, 2 teams van Holy zijn als eerste geëindigd. Gefeliciteerd heren dubbel team van Matthijs Visser en mix team van Hedy van der Velden !

Ladiesday 2019

Wat een gezellige dag is het geweest, mooi weer, gezellige mensen, koffie met mooie/heerlijke gebakjes, leuke partijen, een leerzame clinic, een heerlijke lunch met prosecco en vele andere lekkere dingen, een vers gemaakte non-alcoholische coctail, een kadootje voor iedereen en een loterij….. in één woord.. GEWELDIG!!! Complimenten voor alle organisatoren. Voor de ladies die Facebook hebben, check https://www.facebook.com/tvholy/ voor meer foto’s. Enne, dit willen we volgend jaar natuurlijk weer. We zoeken dus ladies die dit evenement volgend jaar willen voortzetten: trommel wat vriendinnen op, prik een datum, en informeer het bestuur en je kan aan de slag. En ja, het is best veel werk, maar wel hééééél leuk en dankbaar werk!

Bedankt organisatoren van Ladiesday 2019! , van links naar rechts : Toos van Assendelft, Wally Rijke, Thea Paulussen, , Frances Rietveldt, Elise de Graaf, Karin Mathijssen
Bedankt alle deelnemers Ladiesday 2019 voor jullie gezelligheid!

Agenda

  • 5 juli Holy Jeugd event
  • 8-15 juli Holy Open
  • 4-8 september Clubkampioenschappen
  • 1 september Waterweg Masters Jeugd
  • 12 oktober Oktoberfest

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet

Bestuur TV Holy

  • 30 juni 2019