nov 2019

In deze Nieuwsbrief: – woord van de voorzitter – terugblik najaarscompetitie – Hart voor Holy: in de spotlight: Bianca Spuijbroek – Inschrijven Pubquiz kan nog; laatste tafels nog beschikbaar – Inschrijven Sinterklaasfeest, tennis en feest voor jong en oud! – Cursus VCL/VTL
-Beperkte openingstijden kantine gedurende de winter

Woord van de voorzitter

Hoe gaat het met TV Holy?
Goed! Zegt de voorzitter, Hans Zevenbergen. Er gebeurt veel op dit moment en grotendeels positieve ontwikkelingen.

Even een korte update.
Nadat Hennie Magre aankondigde te willen stoppen in maart 2020 als trainster, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe trainer. Een vacature is opgesteld en een heel goede kandidaat heeft gemeld dat hij graag bij ons wil trainen. 15 november sluit de vacature en nemen we een beslissing.

Helaas heeft Matthijs Visser zijn taken als algemeen bestuurslid neergelegd. Jammer want hij bracht veel enthousiasme en een netwerk in de tenniswereld mee.

Onze poging meer leden achter de bar te krijgen lijkt gelukt. Veel teams hebben op een goede wijze gehoor gegeven aan de oproep om als team tijdens de competitie dagen met elkaar bardienst te doen. Volgend seizoen zullen we dat voortzetten en de teams eerder informeren. Reacties waren over het algemeen positief. Bardienst doen is blijkbaar best leuk met je maatjes!

Verder is TV Holy een van de organisaties die meedoet aan het Vlaardingse Sportakkoord. Dit is een initiatief van de gemeente om alle sportverenigingen, maar ook organisaties in de zorg, jeugd en ouderen en gemeente te stimuleren beter samen te werken om Vlaardingers meer te laten sporten en bewegen. Op dit moment is dit nog een intentie verklaring en wij gaan kijken hoe wij dat met onze club kunnen invullen.

En tot slot, de lichte groei in het aantal leden heeft zich ook dit jaar door gezet. Dus wij gaan tegen de algemene trend van uitloop bij sport-verenigingen. Blijkbaar is TV Holy nog steeds voor velen een aantrekkelijke tennisclub!

Met sportieve groet,
Hans

Najaarscompetitie terugblik

Voor de meesten is het weer voorbij, sommigen moeten nog een wedstrijd inhalen. Het begon met 2 prachtige weekenden, heerlijk warm weer. Helaas bleef dat niet zo en werd het echt herfstig met onaangenaam weer en veel regen. Vooral de zondag had hier erg onder te lijden en daar moeten ook nog de meeste wedstrijden ingehaald worden.

De TC was erg blij met een aantal teams dat voor het kampioenschap ging.Maar liefst 3 heren team en het team van Hedy. Hoe goed de heren er ook voorstonden, helaas zijn ze geen van drieën kampioen geworden.

Het team van Edwin den Toom heeft het op één tiebreak na verloren.Het team baalde er enorm van, maar ze hebben wel een heel spannende competitie gehad en iedereen was erbij. Na alle narigheid in het voorjaar is dit toch een mooi eind van hun seizoen.

De hulde gaat naar het team van Hedy, zij waren na de 6de ronde al kampioen. Maar 4 punten tegen in het totaal. Proficiat!!

Niet denken dat ze in een te lage klasse waren ingedeeld, nee, ze moesten ook tegen 4tjes spelen. En dat is een hele uitdaging voor de dames.

van links naar rechts : Yvonne Postma, Carin Koops, Bianca Spuijbroek, Hedy van der Velden, Carolien Bot ( niet op de foto maar maakt ook deel uit van het team )

Ons Holy-droomteam van 2019. Gefeliciteerd meiden!

Bij de junioren staat het team van Mick de Zeeuw Gemengd 10 t/m17 voorlopig nog aan kop. Er moeten nog 2 wedstrijden ingehaald worden. Veel succes nog met deze laatste 2 competitiedagen.

Nu start binnenkort weer de inschrijving voor het voorjaar van 2020. We zien jullie dan weer heel graag op de baan.

De inschrijving gaat weer via de holy-site, ongeveer vanaf half november.

De TC

Hart voor Holy

Wij zijn trots op onze vrijwilligers, zij verdienen het om in de spotlights gezet te worden. Hierdoor kom je te weten wie er achter de schermen aan het helpen is om Holy nog leuker te maken!

Dit keer in de spotlight: Bianca Spuijbroek

In deze nieuwsbrief kan je al lezen dat deze dame een aardig potje kan tennissen maar jullie kennen haar waarschijnlijk ook als één van onze grootste feestneuzen! Bianca houdt van lol maken en graag met zoveel mogelijk mensen. Zo heeft ze al een aantal jaar op rij het Oktoberfest georganiseerd. Maar daar blijft het niet bij, deze duizendpoot houdt ook Facebook bij voor Holy, helpt mee met de organisatie van Holy Open en verder zorgt Bianca ook vaak voor de leuke versieringen tijdens de toernooien. Waaronder de superleuke balonnenboog!!!

Toen wij Bianca vroegen, waarom doe je dit allemaal voor Holy, hoefde ze niet lang na te denken. “Ten eerste om de vereniging te helpen maar ook omdat ik het heel leuk vind om te doen. Ik ben best creatief, dus hou ervan om de boel aan te kleden en voor het finaleterras een balonnenboog of een andere creatie te maken….. de foto’s en de reacties die we daarna krijgen zijn dan ook supertof en dat geeft een heerlijk gevoel. Verder hou ik van gezelligheid en wil hierbij de vereniging ook aan meedragen.”

Petje af voor Bianca dat zij dit allemaal regelt en dat naast haar baan, studie, man en 2 kinderen.

Lieve Bianca, bedankt namens alle leden van Holy voor al je inzet en je gezelligheid!
Je bent een superwoman!

Pubquiz Holy 9 november nog 4 tafels beschikbaar

Wil je nog een keer een kans om te winnen na de competitie? Geef je dan snel op, stuur een mailtje naar secretaris@tvholy.nl Vol=Vol

We hebben al 6 tafels en er is plek voor 10. Het is op zaterdagavond 9 november en start om 19:30, we verwachten dat we rond 22:30 klaar zijn met de quiz.

De al ingeschreven teams zijn:

  1. De Rookies /  teamcaptain Remco Rook
  2. Holy Moly/ teamcaptain: Marcel Visser
  3. Slimpies/ teamcaptain : Mark Johnstone
  4. De vrienden en Yoeri/ teamcaptain Yoeri van Keulen
  5. Lekker met de meiden, meiden, meiden/ Lennard van Eijsden
  6. Pub(b)ers/ teamcaptain : Suzan de Koning

Voor meer info, zie artikel op onze website

https://www.tvholy.nl/pubquiz-zaterdagavond-9-november/

Sinterklaas bij Holy

Het zit er weer aan te komen. Na een geslaagd Sinterklaas feest van vorig jaar, komen we dit jaar met een nog groter feest op T.V. Holy. Sinterklaas zal op zondag 24 november met zijn zwarte pieten bij ons op bezoek komen. Op deze dag organiseren wij, de jeugdcommissie, een leuke middag voor jong en oud. Iedereen is welkom. Zie ons artikel op onze website: https://www.tvholy.nl/sinterklaasfeest-dubbel-toernooi-zondag-24-november/

De Jeugdcommissie

Cursus VCl of VTL

Altijd wat meer willen weten over de regels van tennis en ben je een keer bereid om je in te zetten voor de vereniging door een toernooi of de competitie te begeleiden? De KNLTB verzorgt gratis cursussen voor VCL en VTL. Interesse: geef je dan snel op bij onze ledenadminstrateur Joyce Rombouts ledenadmin@tvholy.nl , en zij maakt jouw inschrijving in orde.

Zie voor meer info het artikel op onze website: https://www.tvholy.nl/curus-vcl-of-vtl/

Kantine beperkt open tijdens winterseizoen

Graag maken wij jullie erop attent dat gedurende het winterseizoen de kantine alleen op de maandagavond en dinsdagavond geopend is van 19:00-22:00 ( mits er voldoende barpersoneel is). Behalve uiteraard de georganiseerde activiteiten zoals het Sinterklaas-feest en op 5 januari staat er ook nog een leuk toernooi gepland.

Elke dag is het voor leden mogelijk om met de knltb-pas het terrein op te komen om te gaan tennissen. Tevens kan je de hal van het clubhuis in om naar het toilet te gaan en de baanverlichting aan te doen.

Let Op! Als je de clubhuisdeur opent doe hem dan ook weer dicht en doe de lichten uit als je weg gaat.

Ben je de laatste die weggaat doe dan ook het hek dicht.

Agenda

9 november Pubquiz

24 november Sinterklaas (feest en toernooi)

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet

Bestuur TV Holy

  • 3 november 2019