augustus 2020

In deze Nieuwsbrief: -voorwoord Hans Zevenbergen – Save the date: Clubkampioenschappen 2 tm 6 september -Najaarsscompetitie anders door Corona -Sponsor in de spotlight: ERAFOCUS MAKELAARS Vlaardingen -VLTC welkom op onze club (ivm renovatie banen) – Jong talent Holy: Joy de Zeeuw deelname aan NK succesvol: Nederlands Kampioen dubbel en halve finale enkel /Dewa Rahimi bereikt finaleplaats Leeuwenbergh Junioren Tour Brons -Terugblik 25 juli: teens/kids in de ochtend en in de avond een supergezellige Club Dub Wild en Jong! – Agenda

Woord van de voorzitter

Het is vaak weer gezellig druk op ons park. Iedereen lijkt meer te willen tennissen en we hebben er 125 zomerleden bij. En het terras biedt een prima plaats voor een drankje na het tennis. Toch is alles niet weer helemaal normaal: Corona is niet weg en het blijft belangrijk dat we ons houden aan de regels. M’n de 1.5 m is lastig maar zeker belangrijk. Ik ben er trots op hoe het nu gaat en de meesten echt hun best doen zicht “te gedragen”. Houd vol dan dragen we zeker bij tot de gezondheid van ons allen en voorkomen we onaangename veranderingen in de regels.

Sportieve groet,

Hans Zevenbergen

Save the Date: Clubkampioenschappen 2 t/m 6 september

Als Corona geen roet in het eten gooit, dan gaan we weer gezellig de Clubkampioenschappen organiseren. Ed de Wilde gaat dit toernooi leiden Het comité wordt nog uitgebreid en meer informatie volgt z.s.m. Ook hopen we eindelijk Hennie Magré in het zonnetje te kunnen zetten op 6 september. Hennie heeft 27 jaar tennisles gegeven op Holy maar haar afscheid was in het water gevallen door Corona. Hopelijk kunnen we hier 6 september wel aandacht aan geven, meer info volgt nog.

Najaarscompetitie nieuws

Hieronder alvast wat meer info van de KNLTB die onze VCL heeft ontvangen over de indeling van de competitie . Kijk meer voor meer informatie op de site van Centrecourt . Wel staat op onze site welke speler in welk team is ingedeeld (onder competitie).

Publicatie indeling KNLTB Competitie 2020
Op dinsdag 18 augustus publiceren we de indeling van de KNLTB Competitie 2020 en brengen we jou als VCL als eerste op de hoogte. Vervolgens communiceren we op donderdag 20 augustus naar alle spelers dat de indeling bekend is.

Vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus hebben we de reisafstanden, waar mogelijk, nog meer teruggebracht. Het kan hierdoor voorkomen dat twee teams van dezelfde vereniging bij elkaar worden ingedeeld, of dat een team een klasse hoger of lager is ingedeeld. 

Zoals eerder vermeld wordt er tijdens de KNLTB Competitie 2020 niet gespeeld om promotie of degradatie. Zodoende verliezen de teams die in het najaar niet kunnen of willen spelen niet hun teamrechten voor de Voorjaarscompetitie 2021. Er wordt ook niet gespeeld om promotie of degradatie voor de Najaarscompetitie 2021.

Sponsor in de Spotlights: Rody Habets eigenaar van ERAFOCUS MAKELAARS Vlaardingen

Deze nieuwe rubriek zal voortaan een vast onderdeel zijn van onze nieuwsbrief.

Wat ontzettend leuk te kunnen melden dat zich weer een nieuwe sponsor bij TV Holy heeft aangemeld. Met Rody Habets, trotse mede eigenaar van Erafocus Vlaardingen, zijn we een driejarig contract overéén gekomen. Wil je je huis zorgeloos verkopen…? Neem dan vooral vrijblijvend contact op met Rody!!👍 Voor elke verkoop via één van onze leden schenkt Erafocus Vlaardingen een extra sponsorbedrag!! Dus op naar Erafocus Vlaardingen dan steun je ook meteen weer je club😉👍

https://www.erafocus.nl/team/rody-habets/

VLTC welkom op onze club (ivm renovatie banen VLTC)

Bij tennisvereniging VLTC worden binnenkort de banen gerenoveerd. Als vriendendienst mogen de leden van VLTC tijdelijk van onze banen gebruik maken. Baan 8 &9 zijn voor VLTC overdag gereserveerd van 09:00-18:00 uur en vrijdagavond plus het gehele weekend voor de periode van 3 augustus t/m 20 augustus.  Mochten  alle andere banen vol zijn en baan 8 &9 vrij;  dan kan je als Holylid hier gebruik van maken. Maar komen er VLTC leden, dan dien je voor een andere baan af te hangen. Als afsluiting willen wij graag gezamenlijk met VLTC een Club-Dub organiseren, de datum is 23 augustus (even onder voorbehoud). Meer informatie volgt z.s.m.

Jong talent Holy: Joy de Zeeuw deelname aan NK succesvol: Nederlands Kampioen dubbel en halve finale enkel + Dewa Rahimi bereikt finaleplaats Leeuwenbergh Junioren Tour Brons

Vers van de Pers: We zijn supertrots om te kunnen melden dat ons jeugdlid Joy de Zeeuw Nederlands kampioen dubbel is geworden samen met Dilara Okur en Joy heeft ook nog eens de halve finale enkel heeft bereikt. Super gedaan! Wat ik niet wist is dat deze wedstrijden live te volgen waren, maar dit ga ik zeker volgend jaar doen.

Joy de Zeeuw en Dilara Okur winnaars NK dubbel 2020
Deze mooie actiefoto van Joy konden we jullie natuurlijk niet onthouden!

Ons jeugdlid Dewa Rahimi , heeft als aanstormend talent vorige week de finale gehaald van het Leeuwenbergh Junioren Tour Brons. Dit is natuurlijk een fantastische prestatie!

Gefeliciteerd Dewa, je bent een topper!

25 juli terugblik: teens/kids in de ochtend en in de avond een supergezellige Club Dub Wild en Jong!

Oefenpartijtjes voor de Jeugd.

Ondanks de continue miezer hebben 16 kids van TV Holy een leuke morgen gehad met trainer Anthony Tjon en vriendin Ly (Zij is ook gelicenseerd tennistrainster). Bijna twee uur lang speelden zij oefenpartijtjes met en tegen elkaar. Van rode tot en met gele bal, uiteindelijk was er voor iedere winnaar een prijsje en natuurlijk een ijsje. Vrolijke gezichten van de kids en hun ouders!

Clubdub voor jongeren: jong en wild.

Een erg gezellige clubdub met zo’n 27 enthousiastelingen tussen 20-40. Vooral veel zomerleden en dat was ook de bedoeling. Drie potjes in diverse samenstellingen. Prima wedstrijdjes gezien, ook Menno en Leon, als echte Holy-die-hards, hadden het goed naar hun zin: “ Hartstikke leuke rallies gespeeld!”.  Daarna een stevige BBQ met zelfgemaakte pulled-pork van Robbert (maar ook een veggie-burger!), uiteraard weggespoeld met veel bier. Het weer zat mee, zelfs zonnig op momenten. Pas aan het eind van de BBQ kwam het met bakken uit de lucht. Maar onder de parasols en ons mooie overdekte terras was het nog steeds goed toeven. Volgens velen was dit voor herhaling vatbaar!

PS voor iedereen die eens wil zien hoe deze leuke evenementen waren (of je jezelf wilt zien natuurlijk!), ga naar de TV Holy website, klik op de blauwe knop met Nieuws en Social Media en dan rechts op fotoboeken. Veel plezier!!

Agenda

  • 23 augustus – Club-Dub met VLTC (onder voorbehoud)
  • 2 t/m 6 september – Clubkampioenschappen
  • 10 september ALV

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet

Bestuur TV Holy

  • 2 augustus 2020