juni 2020

In deze Nieuwsbrief: -voorwoord bestuurslid Jan van de Water -Kantine weer open 1 juli, inschrijven bardienst kan weer! -Sponsor in de spotlight: Van Dijk mannenmode -Hart voor Holy: Dank aan Martin Loois – Zomer vol met activiteiten! Ook voor de jeugd en zomerleden – zaterdagochtend 20-06 teens/kids ochtend was superleuk! – Agenda

Voorwoord bestuurslid Jan van de Water

Daar Hans momenteel op vakantie is gegaan, zal deze inleiding door mij worden gedaan.

Het is natuurlijk prachtig nieuws dat we hoogst waarschijnlijk op 1 juli weer het Terras&Clubhuis kunnen openen. Na vele weken ploeteren en zwoegen door onze kanjers, de onderhoudsmannen (Aad-Jacks-Martin) ziet ons park en clubhuis er weer picobello uit! We begrijpen zeer goed dat het momenteel buitengewoon frustrerend kan zijn, dat tijdens de mooie dagen en avonden van de afgelopen periode, het niet mogelijk was om met je tennismaatjes onder het genot van een drankje even bij te kletsen! We hopen natuurlijk dit na 1 juli weer allemaal te kunnen gaan doen.

De  eerste club-dub toernooitjes zijn alweer gespeeld, en waren ondanks de corona beperkingen een groot succes! Ik zou zeggen hou de kalender in de gaten voor de komende activiteiten! We gaan er vanuit dat de Knltb-competitie  in september van start gaat, en hopen op een gezellige en sportieve afsluiting van het tennisseizoen!

T.V.Holy is en blijft een mooie en sociale vereniging waarin we oog voor elkaar houden, ook in deze bizarre tijden van de Corona Pandemie! Het Bestuur en Commissies doen hun uiterste best om jullie via de website, sociale media en mail zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Sportieve groet,

Jan vd Water

Kantine open per 1 juli, inschrijven bardienst kan al

Hoogst waarschijnlijk mogen het terras en de kantine op 1 juli weer open.Natuurlijk wel onder bepaalde voorwaarden. Hierover ontvang je voor 1 juli nog een aparte mail. Vanaf heden mag er wel al van alle toiletten en douches gebruik gemaakt worden.

Om open te kunnen hebben we natuurlijk mensen achter de bar nodig. We zijn op zoek naar enthousiaste bardienstmedewerkers Dus schrijf je in! Hoe dit ook alweer moet lees je op de pagina bardienst

Om iedereen de gelegenheid te geven zijn bardienstbijdrage terug te verdienen mag je in eerste instantie op maximaal 4 bardiensten inschrijven.

Elke week krijg je een last minute e-mail met nog openstaande bardiensten, hierop mag je onbeperkt inschrijven.

Om open te kunnen hebben we natuurlijk mensen achter de bar nodig.
We zijn op zoek naar enthousiaste bardienstmedewerkers Dus schrijf je in!

Sponsor in de Spotlights: Martin van Dijk mannenmode

Onze sponsors hebben het – net als de rest van het bedrijfsleven in Nederland – moeilijk.

Ze kunnen in deze bizarre tijd onze steun goed gebruiken. We willen onze leden, supporters en andere inwoners van Vlaardingen en omstreken oproepen de lokale ondernemers, die het verenigingsleven al die jaren hebben ondersteund, te steunen. Juist nu, door bij deze middenstanders te kopen of te bestellen.

Deze nieuwe rubriek zal voortaan een vast onderdeel zijn van onze nieuwsbrief. We gaan graag van start om dit keer onze trouwe sponsor Martin van Dijk mannenmode in de spotlight te zetten. Iedereen die vaak op de tennisbaan is kent Martin en de altijd goedlachse Silvia van Dijk. Dit hardwerkende stel probeert tussen de bedrijven door ook ter ontspanning lekker te tennissen. Op internet kwamen wij nog de volgende recensies tegen: Top winkel, mooi assortiment.” en Geweldig om er te zijn en goed geholpen

Sponsor aan het woord:

Wij, Silvia en Martin van Dijk zijn ruim 20 jaar lid bij TV Holy en sinds een paar jaar weer club sponsor met onze winkel Van Dijk Mannenmode in Winkelcentrum De Loper in Vlaardingen.

Ons assortiment bestaat uit zowel zakelijk als casual kleding zoals LACOSTE, GANT, PAUL&SHARK, HANSEN&JACOB, HILTL, STENSTRÖMS, WERNER CHRIST LEATHER en meer. Ook voor zakelijk bieden wij o.a  confectie en made to measure  van SCABAL, EDUARD DRESSLER en shirts van STENSTRÖMS en ETON.

De bijbehorende service omvat niet alleen vakkennis maar tevens het kosteloos op maat maken van je aankoop. Dit alles op je gemak ervaren in de huiselijke sfeer in onze winkel.

Een sportieve groet van Silvia en Martin van Dijk.

Hart voor Holy: Martin Loois

Dit keer willen wij graag Martin Loois in het zonnetje zetten. Martin is een welkome aanvulling aan ons team van Groundsmen. De mannen die zorgen dat ons park en clubhuis er pico bello uitziet. Martin heeft zich de laatste maanden vooral gericht op het opknappen van ons mooie clubhuis. Zijn hele leven draait om het tennis, kortom een echte tennisgek!

Martin aan het woord:

De reden dat ik vrijwilligerswerk ben gaan doen bij tennisvereniging Holy is dat ik het leuk vind om samen met andere mensen te werken waardoor we dingen kunnen realiseren met als doel dat we een mooi Tennispark hebben waar we met ze allen trots op kunnen zijn. Daarnaast kan ik niet stil thuis zitten, nu ik inmiddels minder ben gaan werken. Tennis is mijn passie.

Zomer vol met activiteiten! Ook voor de jeugd en zomerleden

TV Holy is blij met alle zomerleden! Inmiddels hebben zich al 111 leden ingeschreven! Superleuk! Check de agenda voor alle leuke activiteiten, waaronder de Club Dubs op 14, 19 en 31 juli : zomerleden ook welkom! In augustus volgen er nog meer! Leuke partijtjes waarbij je op niveau wordt ingedeeld. Klik op deze link voor meer informatie: Club Dub. Maar ook voor de jeugd wordt van alles georganiseerd. We zijn blij met onze nieuwe vrijwilliger bij de jeugdcommissie: Carly Gorter. Het zomerkamp gaat niet door maar de jeugdcommissie is bezig een leuk alternatief; in de vorm van Funday Kids dag op 5 juli te organiseren. Ook leuk voor de Teens : 10 juli- vrijdagavond- Chips &Chill

zaterdagochtend 20-06 teens/kids ochtend was superleuk

Bedankt Anthony Tjon (met vriendin) , Jordi Roskam en Carly Gorter voor al jullie hulp. Bedankt kids voor jullie opkomst, leuk om te zien dat we zoveel enthousiaste kinderen hebben!

Agenda

  • 4 juli- zaterdag- Club Dub -organisator Suzanne de Koning
  • 5 juli- Funday Kids- organisatoren- jeugdcommissie
  • 10 juli- vrijdagavond- Chips &Chill
  • 19 juli- zondag-Club Dub- organisator Suus Zevenbergen
  • 31 juli vrijdagavond- Club-Dub- organisator ?
  • 4,5,6 september (onder voorbehoud)- Clubkampioenschappen
  • 10 september ALV

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet

Bestuur TV Holy

  • 20 juni 2020