april 2020

In deze Nieuwsbrief: – Woord van de voorzitter – Hart voor Holy: Dank aan onze groundsmen – In Memoriam – Nieuwe datum ALV wordt 10 september – Voorjaarscompetities zijn doorgeschoven naar het najaar -Hoe blijf je fit? Stuur je tips en foto/filmpje in! – Weggooien is zonde: voorraad bar in de verkoop – TV Holy wilt graag onze leden in de zorg bedanken! – Libema Open gaat niet door – Agenda

Woord van de voorzitter

TV Holy en Corona: goed nieuws en slecht nieuws.

De jeugd mag weer trainen en spelen!

Jullie hebben de beslissing van het kabinet gehoord tav lichte versoepeling van de maatregelen omtrent corona voor kinderen vanaf 29 april.

Voor tennis heeft de KNLTB dat vertaald in het toestaan van trainen en vrijspelen van kinderen van 13 t/m 18 jaar mits de 1.5 meter afstand wordt aangehouden. Kinderen t/m 12 jaar mogen wel in groepjes spelen en trainen. Het clubhuis blijft dicht behalve de toiletten.

De KNLTB werkt richtlijnen uit voor de uitwerking van die beslissing. Die zullen voor TV Holy de basis zijn voor hoe wij kinderen weer willen laten tennissen. Ouders en kinderen krijgen binnenkort nog een aparte mailing met nadere inlichtingen en voorwaarden van ons. In de tussentijd kan contact worden gezocht met Josine, onze hoofdtrainster, of Ivo of Boy voor afspraken over trainingen.

Wij zijn heel blij dat het park weer open gaat en dat onze jeugd weer kan tennissen.

Volwassenen moeten nog geduld hebben en voorjaarscompetities verschoven naar begin september en onze toernooien afgelast

Voor volwassenen zit vrijspelen of trainen er nog niet in. De KNLTB is hard bezig met protocollen te ontwikkelen voor de nieuwe 1.5 meter situatie. Het duurt nog even maar uiteindelijk kan er vast wel weer gespeeld worden.
De KNLTB heeft de voorjaarscompetitie nu helemaal verschoven naar het najaar (zie onder de tijden). Ook toernooien tot 14 juni zijn geschrapt. Wij hebben besloten het Holy Open en Holy Jeugd toernooi ook te annuleren. Daarvoor in de plaats zullen we samen met de toenooicommissies alternatieven bedenken voor de zomermaanden, ervanuitgaande dat in de zomer wel gespeeld mag worden door alle leden, zei het met restricties. Voor het jeugdkamp zullen we de interesse bij een aantal ouders peilen.

Om fit te blijven, kijk eens naar de oefeningen van onze trainers! En houd contact met team of tennismaatjes.

Blijf solidair met de club

Ook al hebben we nu een deel van het seizoen gemist en zal voor velen de toekomst onzekerder zijn dan een paar maanden geleden, herhalen wij onze oproep solidair te zijn en de vereniging te steunen door vrijwilliger te blijven (zoals de mannen die het onderhoud aan de banen het clubhuis doen/hebben gedaan) en de contributie te betalen.  Wij begrijpen dat dit in deze situatie voor enkelen echt heel moeilijk zal zijn. In die bijzondere gevallen vragen we jullie het bestuur een schriftelijk verzoek tot een regeling te sturen

Laat ons weten als we iets voor elkaar kunnen doen of als je mensen kent die wat aandacht nodig hebben. Wij zijn per slot een vereniging! Blijf gezond en fit! Mochten mensen behoefte hebben aan een gesprek, neem dan contact op met onze vertrouwenspersoon Lotte Boer. Zij heeft aangegeven ook in deze tijden gewoon bereikbaar te zijn.

Hart voor Holy: Onze Groundsmen

Onze groundsmen hebben zich niet verveeld de afgelopen weken. De mannen zijn hard aan het werk geweest en het resultaat mag er dan ook zijn! Een kleine opsomming: indeling/clubhuis, het hoekje onder de afdak, gehele clubhuis is geschilderd, alle kozijnen zijn geschilderd, het toegangshek is geschilderd. De banen hebben groot onderhoud gehad en zien er weer uit als een plaatje. Let op: onderstaande foto’s kunnen heimwee oproepen! Maar we duimen met zijn allen dat we dit stomme virus onder de duim kunnen krijgen en we weer snel op de baan staan en elkaar weer zien! Gelukkig mag de jeugd binnenkort van de mooie banen gebruik maken.

Banen liggen er strak bij!

In Memoriam

Helaas moeten wij melden dat ons oudste lid van de club, Bram van  Dorp, 96 jaar en Margrid Ronde-Sneep, voormalig bestuurslid, zijn overleden. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden.

ALV nieuwe datum wordt 10 september

Reminder: Save the date. ALV nieuwe datum wordt 10 september Een discussie over de toekomst van TV Holy is actueler dan ooit. We zullen daar de effecten van de corona-crisis evalueren en de uitkomsten van de enquĂȘte over de toekomst bespreken.

Voorjaarscompetities zijn doorgeschoven naar het najaar

Voorjaarscompetities zijn doorgeschoven naar het najaar. Zie verder ook het bericht op de KNLTB https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/corona-update-21-april-jeugd-tm-18-jaar-mag-tennissen-en-padellen-competitie-verplaatst-naar-najaar/

Hoe blijf je fit: stuur je tip en foto en/of filmpje in en maak kans op een prijs

Het is belangrijk om toch aan je conditie te werken ook al kunnen we voorlopig niet tennissen. Zo helpt het om wat lekkerder in je vel te zitten, maar bovenal voorkomt het dat je zo dadelijk met blessures te maken hebt als je weer de baan op gaat. Deze reporter is met frisse tegenzin aan het hardlopen en komt regelmatig andere tennissers tegen die ook zo dapper zijn om dit te doen. Heb je zelf nog tips met een leuk filmpje, stuur het naar ons toe secretaris@tvholy.nl voor 15 mei en de leukste inzending maakt kans op een leuk prijsje. Ondertussen hebben onze trainers ook niet stil gezeten, kijk op Facebook voor het leuke fimpje van Boy https://www.facebook.com/1186673894708041/posts/3788052031236868/

Succes ermee!

Voorraad bar in de verkoop/ weggooien is zonde

Help jezelf en help de club door morgen even op de website te kijken. Dan publiceren we een lijst met voorraad die we moeten verkopen omdat het tegen de houdbaarheidsdatum aanzit. Hierin komt ook te staan hoe je op een veilige manier aan de producten komt en wat er tegen welke prijs te koop is.

TV Holy wilt graag onze leden in de zorg bedanken!

Natuurlijk had ik het zelf kunnen bedenken, de leden die in de zorg werken zijn veel te bescheiden om zichzelf op te geven. Daarom gaan we het anders doen. Als het park weer open gaan we voor iedereen die in de zorg werkt voor kleine verassing zorgen.

Mocht je weten van een tennismaatje dat zij of hij in de zorg werkt, laat het mij weten door een mail te sturen naar: Liedia Visser : secretaris@tvholy.nl

Libema Open 6-14 juni 2020 komt te vervallen

Het is natuurlijk geen verrassing maar het Libema Open komt te vervallen.

Agenda (onder voorbehoud)

3 t/m 4 juli Jeugdkamp (onder voorbehoud)

10 september ALV

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet

Bestuur TV Holy

  • 23 april 2020