feb 2020

In deze Nieuwsbrief: – Woord van de voorzitter – Hart voor Holy: in de spotlight: Cisca Rook – SAVE THE DATE 29 maart (open dag, ouder-kind, afscheid Hennie) – info voor vrijspelers ( 8 maart en 29 maart beperkte tijden) – Wijziging privacyverklaring – Indeling competitieteams TV Holy bekend – Oproep vrijwilligers – Waterweg Masters 8 maart , inschrijven kan nog tot 3 maart – Inschrijven Club-Dub Padel kan nog tot 1 maart – Agenda

Woord van de voorzitter

Voor het bestuur zijn het drukke tijden. We zijn achter de schermen hard bezig met alle activiteiten die er in maart gaan plaatsvinden. Zo begint de maand op 8 maart met de Waterweg Masters, een hartstikke leuk toernooi voor de jeugd die wij alweer voor de tweede keer samen met tennisverenigingen te Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Schiedam organiseren. De gele jeugd speelt op ons park: gaan jullie dit jaar de beker pakken?? Gewoon meedoen!

Op 18 maart wordt de ALV gehouden. De uitnodiging ontvangen jullie nog, maar ik kan wel al verklappen dat het een ALV “nieuwe stijl” gaat worden met veel discussie. Uiteraard gaan we in op de uitkomsten van de enquête.

En hopelijk hebben jullie hem al genoteerd in jullie agenda’s: de “TV Holy super zondag” op 29 maart! Een bijzondere dag, want naast onze Open Dag (dus nodig alle vriendjes, buren, klasgenoten of collega’s uit!) en ouder-kind toernooi (de kans om met je kind of kleinkind te spelen) nemen wij ook afscheid van Hennie Magré: de allerliefste tennislerares ter wereld! Iedereen die van haar les heeft gehad, kan beamen dat zij engelengeduld heeft. Wat gaan wij haar hartelijkheid en enthousiasme en altijd vrolijke lach missen. In bijgaande nieuwsbrief lees je meer over deze bijzonder dag de 29ste maart.

Sportieve groet,

Hans Zevenbergen voorzitter TV Holy

Hart voor Holy

Wij zijn trots op onze vrijwilligers, zij verdienen het om in de spotlights gezet te worden. Hierdoor kom je te weten wie er achter de schermen aan het helpen is om Holy nog leuker te maken! Dit keer in de spotlight:        Cisca Rook

Cisca is onze stille kracht binnen de vereniging. En met stil bedoel ik niet dat ze stil zit, maar dat ze juist enorm veel doet en dit niet aan de grote klok hangt. Deze bescheiden dame werkt keihard achter de schermen. Zij is niet alleen onze penningmeester maar zet zich voor heel veel zaken in. Een echte spin in het web! Nieuwe kussens op de banken buiten=> Cisca regelt het; nieuwe vlag nodig=> Cisca regelt het, cadeaubonnen bestellen=>Cisca regelt het. Tja wat regelt Cisca eigenlijk niet? En wat zij regelt, doet zij ook tot in de puntjes.

Cisca is onze penningmeester sinds maart 2015. Een sportieve dame die na 20 jaar handbal, 10 jaar softbal nu alweer 15 jaar aan het tennissen is. Voordat zij benaderd werd door Joyce (onze vorige voorzitter) had zij al die jaren nooit vrijwilligerswerk gedaan, behalve af en toe een bardienstje. Joyce vroeg het op precies het goede tijdstip, want na één jaar bezig te zijn geweest met haar huis te verbouwen had Cisca weer wat tijd over.’Pas toen ik eraan begon, besefte ik pas hoeveel werk er door vrijwilligers wordt verzet in een vereniging om deze draaiende te houden” zegt Cisca.

Op de vraag waarom doe je vrijwilligerswerk? Was haar antwoord: ‘Ik vind penningmeester zijn leuk werk en je raakt meer betrokken bij de vereniging. Tevens leer je veel leden kennen. We hebben een leuk bestuur die zich volledig inzet waardoor je het idee hebt echt iets bij te dragen aan de club.’

Alleen is op dit moment één ding van al het geregel een beetje teveel. Naast haar bestuurswerk als penningmeester en aanspreekpunt en regelaar, doet zij momenteel ook de barplanning. Dit is zelfs voor Cisca een beetje teveel van het goede. Dus daarom wederom een oproep!!!

Gezocht: Barplanner
Is organiseren helemaal jouw ding en kan je elke week 2 of 3 uurtjes vrij maken? We zitten te springen om iemand die de barplanning kan maken en het leuk vindt om alles op rolletjes te laten lopen. Je wordt goed ingewerkt zodat je precies weet wat je moet gaan doen. Wil je meer weten wat het precies inhoudt en of het iets voor je is? Neem vrijblijvend contact op met Cisca Rook financielezaken@tvholy.nl

SAVE THE DATE 29 maart (open dag, ouder-kind, afscheid Hennie)

Zondag 29 maart is het feest voor iedereen bij TV Holy

Kom gezellig 29 maart naar TV Holy en neem je buurvrouw, buurman, kennis, familie mee om kennis te maken met onze superleuke vereniging. Als je een lid aanbrengt op deze dag, krijg je €25 tegoed op je pasje. Degene die lid wordt, moet bij zijn aanmelding wel even aangeven door wie hij/zij is aangebracht. Ook voor het nieuwe lid is het interessant om op de open dag lid te worden. Zo krijgt en senior lid een Tennis Only waardebon en de junioren een mooi TV Holy shirt cadeau! Voor meer informatie over de open dag : https://www.tvholy.nl/open-dag-29-maart/

Ook vindt het Ouder-Kind toernooi plaats https://www.tvholy.nl/ouder-kind-toernooi-2/, zijn er gratis clinics, wordt er van alles georganiseerd voor de kids (springkussen, schminken) .

Afsluitend aan de dag nemen we afscheid van de allerliefste tennislerares van de hele wereld: Hennie Magré. De afscheidsreceptie is van 15:00-17:00. We nodigen alle (oud)leerlingen uit voor een hapje en een drankje. Kom Hennie heel veel plezier en geluk wensen met dit nieuwe hoofdstuk in haar leven! Laat ons even weten of je komt via: secretaris@tvholy.nl.

https://www.tvholy.nl/uitnodiging-afscheidsreceptie-hennie-magre/

Hieronder het totale programma van deze dag. Er heeft één kleine wijziging plaatsgevonden. Het ouder-kind toernooi duurt tot 12:00 uur om iedereen de kans te geven om gezellig aan te sluiten bij de clinics.

Programma open dag 29 maart

Informatie beperkt vrijspelen 8 en 29 maart

Zondag 8 maart is er vanaf 13.00 slechts één baan over voor vrijspelen i.v.m. toernooi Waterweg Masters)

Zondag 29 maart na 13.00 is er ook slechts heel beperkt vrij spelen mogelijk i.v.m. Ouder-Kind toernooi en Open Dag

Wijziging privacyverklaring

In de privacyverklaring is toegevoegd dat we je persoonsgegevens gebruiken om te kunnen betalen met je ledenpas. Als je hier bezwaar tegen hebt of vragen over hebt mail dan naar ledenadmin@tvholy.nl

Indeling voor competitieteams bekend

Onze TC is weer druk bezig geweest om alle teamindelingen door te geven aan de KNLTB. Op onze website kan je terugvinden in welk team je bent ingedeeld. Begin maart zal de indeling gepubliceerd worden op MijnKNLTB.nl en kan je zien wie je tegenstanders gaan worden.

Graag willen we iedereen vragen rekening te houden met ons beleid: Vrijdagavondcompetitie: om 12:00 uur moet licht uit, iedereen moet dan naar binnen. De bar is tot 01:00 geopend. 01:00 uur gaat de kantine dicht!

Vacatures vrijwilligers

Naast barplanner staan de volgende vacatures nog open:

Lid van de Barcommissie

Ben jij een hobby kok die graag kookt en wil je meedenken hoe we bij Holy de lekkerste maaltijden kunnen verzorgen op de competitiedagen en wil je ideeën inbrengen om de bar nog beter kunnen laten verlopen? Samen met een leuke club mensen zorg jij ervoor dat de bar op rolletjes loopt. Neem vrijblijvend contact op met Cisca Rook financielezaken@tvholy.nl

Dames die het leuk vinden om dit jaar een Ladiesday of avond te organiseren.

Als je wel eens mee hebt gedaan dan weet je hoe leuk zo’n dag en/of avond kan zijn. Het leukste is als je het met je team kan doen. Mocht je niet weten hoe je zo’n organisatie moet aanpakken. Geen probleem, we helpen je graag op weg. Meer informatie, neem contact op met Liedia Visser secretaris@tvholy.nl

Waterweg Masters 8 maart , inschrijven kan nog tot 3 maart

Club-dub Padel (20 maart) Let op: inschrijven kan tot 1 maart!

Wegens succes gaan we voor de competitie nog een Club-dub Padel in Rijswijk organiseren op vrijdag 20 maart van 20.00 -23.00 uur, bij Lotte Boer lotteboer@hotmail.com. Graag opgeven voor 1 maart! Kosten ongeveer 15,- euro. Maximale deelname is 40 personen.

Agenda

8 maart Waterweg Masters

18 maart ALV

20 maart Club-dub Padel

29 maart Open Dag + Ouder-kind toernooi

29 maart Afscheid Hennie

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet

Bestuur TV Holy

  • 23 februari 2020