jan 2019

In deze Nieuwsbrief: – Woord van de voorzitter – Padel avond groot succes -TV Holy voert VOG beleid in/ vertrouwenspersoon: Lotte Boer – Even voorstellen : nieuwe trainer Ivo Noorlander – Hart voor Holy: in de spotlight: Gerard van der Wolf – Vacatures Vrijwilligers en verslagje vrijwilligersavond -Waterweg Masters – Agenda

Woord van de voorzitter

De wintermaanden zijn natuurlijk altijd wat rustiger maar toch was er nog voldoende te doen op TV Holy. Een gezellig Nieuwjaarstoernooi en borrel nadien onder andere. We konden terugkijken op een goed jaar voor TV Holy: ledental in de zomer was prima, maar helaas verliezen we toch flink wat leden tegen het eind van het jaar. Binnenkort kunnen jullie allemaal het jaaroverzicht zien op onze site. Ook de vrijwilligersavond was weer zeer gezellig: we hebben een leuke groep vrijwilligers die hart voor Holy hebben en ons het tennissen mogelijk maken. Sluit je er bij aan: niet alleen goed voor de club maar ook leuk voor jezelf.

Met sportieve groet,
Hans

We zijn nu hard bezig een extra jeugdtraining te organiseren om de jeugd beter voor te bereiden op de voorjaarscompetitie. Vlak voor het begin van die competitie zwaaien we juf Hennie uit: op 29 maart nodigen wij allen uit om haar te bedanken voor haar geweldige inzet al die jaren. En dan zal onze nieuwe trainer Ivo Noorlander haar lessen overnemen. Tot slot hebben we onderzocht wat padel en gravelbanen in de toekomst voor ons zouden kunnen betekenen: voor de ALV gaan we de mening van alle leden vragen. Maar nu de komende maanden weer lekker tennissen.

Padel avond groot succes!

Maar liefs 24 TV Holiers gingen naar La Playa in Rijswijk om kennis te maken met padel. Leon Tielemans en Suus Zevenbergen organiseerden een soort ClubDub maar dan iets anders. Drie potjes kon iedereen spelen voor slechts 15€. Goede en minder goede tennissers allemaal door elkaar. En iedereen vond het geweldig: “ik wist niet dat dit zo leuk was” zeiden meerdere deelnemers . Je kon zien dat na twee potjes we al beter door hadden hoe het spelletje gespeeld moet worden. Tussen de wedstrijden tijd voor een drankje en gezellige klets. En kijken hoe meer gevorderden het deden. Een vrijwilliger heeft zich al gemeld om dat nog eens te organiseren!

TV Holy voert VOG beleid in

Met ingang van 1 januari 2020 voert TV Holy een VOG-beleid in. Wil je weten waarom een VOG-beleid van belang is en wat we daaronder verstaan? Onder de tab Clubinformatie op onze website https://www.tvholy.nl/informatie/#vog kun je lezen wat een VOG is, waarom we een als sportvereniging een VOG gaan invoeren en welke gedragsregels wij hebben opgesteld. Binnenkort nemen we persoonlijk contact op met de vrijwilligers en de trainers die een VOG nodig hebben.

Naast het invoeren van een VOG-beleid is het ook belangrijk een vertrouwenspersoon aan te stellen. Wij hebben Lotte Boer bereid gevonden om deze rol op zich te nemen. Je kunt haar hier bereiken via email  lotteboer@hotmail.com of telefonisch (+31)628908969. Indien gewenst, kan je ook anoniem contact met haar opnemen.  

Wilt u meer weten over de taken van een vertrouwenspersoon https://www.tvholy.nl/wp-content/uploads/2020/01/Vertrouwenspersoon.pdf

Even voorstellen: nieuwe trainer Ivo Noorlander

Mijn naam is Ivo Noorlander geboren op 28 augustus 1990 in Vlaardingen. Ik ben begonnen met tennis bij TV Holy op mijn 6e jaar. Tot aan mijn 19e ben ik lid geweest en heb altijd veel getraind bij Conny Lugt. Na veel nationale en internationale toernooien te hebben gespeeld, ben ik op mijn 19e verhuist naar Zuid-Beijerland en lid geworden op verschillende parken. 

Sinds mijn 18e ben ik categorie 2 speler en heb ik nog regelmatig meegedaan met het open toernooi op Holy. Vanaf mijn 18e ben ik het lesgeven gaan combineren met mijn studie sportmarketing en management. Na mijn studie trok het lesgeven mij steeds meer, waardoor ik besloot full-time les te geven. 

Ik kijk er erg naar uit om in april te starten op TV Holy, een club waar ik warme gevoelens bij heb. Mijn enthousiasme en ervaringen als trainer en speler ga ik proberen over te brengen op de leden.

Hart voor Holy

Wij zijn trots op onze vrijwilligers, zij verdienen het om in de spotlights gezet te worden. Hierdoor kom je te weten wie er achter de schermen aan het helpen is om Holy nog leuker te maken!

Dit keer in de spotlight: Gerard van de Wolf

Veel vrijwilligers doen werk achter de schermen en zal je niet zo snel kennen. Maar deze man kent iedereen : Gerard van de Wolf ( de snelst pratende man van Holy)!

Met 30 jaar ervaring is Gerard echte oude rot in de horeca. Veel tennissers kennen hem nog van het Sportcentrum Vlaardingen waar hij 21 jaar heeft gewerkt. De afgelopen jaren zijn wij als TV Holy erg blij dat hij voor ons werkzaam is. Al 8 jaar beheert hij onze kantine, zo verzorgt hij de in- en verkoop. Ook als lid van de barcommissie, zorgt hij dat bij competitie, evenementen en toernooien alles op rolletjes loopt. Zelf speelt Gerard graag op TV Holy in de zomer, in de winter zoekt hij liever de hal op in Schiedam.

Alhoewel hij al sinds 2013 met pensioen is, zit Gerard niet achter de geraniums. Mede dankzij het feit dat hij op 11-1-2013 trotse vader werd van zijn zoontje Edward-Jan, met dank aan moeder Saifon. Dit was breaking-news bij Holy, maar iedereen kan zien dat Gerard een gelukkig man is. Inmiddels is Edward-Jan ook al aan een balletje aan het slaan met pa en krijgt hij les bij Josine.

Gerard hoopt dat hij nog heel lang de kantine mag runnen en dat hij vooral hoopt ook lekker veel te tennissen op het mooie park dat goed wordt onderhouden door Aad van Osnabrugge en Jacks Verburgh

Gerard, je bent een topper! We hopen nog vele jaren van al je kennis en kunde gebruik te mogen maken!

Vrijwilligersavond en vacatures

Vrijdagavond 17 januari was het weer zover: de jaarlijkse vrijwilligersavond. De avond dat al onze vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Er was gezorgd voor een lekkere maaltijd en onder genot van een hapje en drankje kon iedereen gezellig bijkletsen.

Wil jij je ook een keer inzetten voor Holy? Neem contact op met

Liedia Visser secretaris@tvholy.nl

We hebben voor heel veel verschillende zaken vrijwilligers nodig. Uit ervaring blijkt dat het het beste werkt als je iets doet waar je plezier uit haalt ( denk aan een keertje koken, meehelpen met een toernooitje etc. ) Iedereen heeft talenten en iedereen is welkom! Het kan gaan om taken waar je je wat langer aan moet verbinden maar we hebben ook vrijwilligers nodig bij éénmalige acties. Samen maken we de vereniging leuker en gezelliger!

Op dit moment hebben we de volgende vrijwilligers nodig:

Barplanner

Is organiseren helemaal jouw ding en kan je elke week 2 of 3 uurtjes vrij maken? We zitten te springen om iemand die de barplanning kan maken en het leuk vindt om alles op rolletjes te laten lopen. Je wordt goed ingewerkt zodat je precies weet wat je moet gaan doen. Wil je meer weten wat het precies inhoudt en of het iets voor je is? Neem vrijblijvend contact op met Cisca Rook financielezaken@tvholy.nl

Lid van de Barcommissie

Ben jij een hobby kok die graag kookt en wil je meedenken hoe we bij Holy de lekkerste maaltijden kunnen verzorgen op de competitiedagen en wil je ideeën inbrengen om de bar nog beter kunnen laten verlopen? Samen met een leuke club mensen zorg jij ervoor dat de bar op rolletjes loopt. Neem vrijblijvend contact op met Cisca Rook financielezaken@tvholy.nl

Dames die het leuk vinden om dit jaar een Ladiesday of avond te organiseren.

Als je wel eens mee hebt gedaan dan weet je hoe leuk zo’n dag en/of avond kan zijn. Het leukste is als je het met je team kan doen. Mocht je niet weten hoe je zo’n organisatie moet aanpakken. Geen probleem, we helpen je graag op weg. Meer informatie, neem contact op met Liedia Visser secretaris@tvholy.nl

Op 8 maart zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om een middagje de jeugd te begeleiden voor de Waterweg Masters.

Voor alle informatie, zie hieronder. Interesse om een keertje een middagje te helpen? De vorige keer heb ik meegeholpen, en het is echt heel leuk om al die blije gezichten van de kinderen te zien! Neem contact op met Hans Zevenbergen voorzitter@tvholy.nl

Waterweg Masters 8 maart

Club-dub voor paren ( 23 feb) en Club-dub Padel (20 maart)

Wegens succes gaan we voor de competitie nog een Club-dub Padel in Rijswijk organiseren op vrijdag 20 maart van 20.00 -23.00 uur, bij Lotte Boer lotteboer@hotmail.com. Graag opgeven voor 1 maart! Kosten ongeveer 15,- euro. Maximale deelname is 40 personen.

Op zondag 23 februari van 11.00- 13.00 uur komt er een paren Club-dub, waarbij je alleen of per paar kunt opgeven, dit is dan op ons eigen vertrouwde Holy Park en met bitterballen voor 2,- euro. Hiervoor opgeven bij Suus Zevenbergen, s7bergen@hetnet.nl

Agenda

23 februari Club-dub TV Holy

8 maart Waterweg Masters

18 maart ALV

20 maart Club-dub Padel

29 maart Open Dag

29 maart Afscheid Hennie

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet

Bestuur TV Holy

  • 26 januari 2020