maart 2020

In deze Nieuwsbrief: – Woord van de voorzitter – Hart voor Holy: in de spotlight: Petra Wijnhorst – Afscheid Hennie, nieuwe datum wordt zsm gepland. – Nieuwe datum ALV wordt 10 september – Maatregelen Cornonavirus : wat betekent dit voor onze leden – Hoe blijf je fit? Onze trainers hebben superleuke tips! – Trots op onze kanjers: Dilara Okur en Joy de Zeeuw – TV Holy wilt graag onze leden in de zorg bedanken! – Libema Open – Agenda

Woord van de voorzitter

Wie had dat gedacht: onze club dicht bij het begin van het seizoen. En het is zo lekker weer. Heel jammer want ik had me echt op tennis buiten verheugd. Maar alles is betrekkelijk: ik denk aan mensen die ziek zijn, of werken in de zorg of nu al weken geen inkomsten meer hebben. Tennis komt nog wel!

Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn en het ook anderszins nog goed gaat.

Deze nieuwsbrief is nu vooral een manier om contact met jullie te houden. Wij blijven als bestuur bezig met wat wij en de vereniging kunnen doen. Vooralsnog gaan we ervan uit dat de tweede helft van het seizoen volledig doorgaat. Dus misschien wel toernooien, een najaarscompetitie, voldoende tijd voor de 16 lessen voor de kinderen en mogelijkheden om je bardienstbijdrage terug te verdienen. En er komen nog leuke Tv Holy activiteiten. Zodra vrij tennissen en trainen weer wordt toegestaan sturen we jullie een mail. Dus houd de moed erin, blijf gezond en hopelijk weer tot snel!

Hans Zevenbergen voorzitter TV Holy

Hart voor Holy

Wij zijn trots op onze vrijwilligers, zij verdienen het om in de spotlights gezet te worden. Hierdoor kom je te weten wie er achter de schermen aan het helpen is om Holy nog leuker te maken! Dit keer in de spotlight:        Petra Wijnhorst.

Wie Petra ziet, denkt gelijk aan haar gezellige team. Het team wat het hardste kan lachen op het terras! Maar deze vrolijke dame doet niet alleen lachen, ze stroopt ook vaak haar mouwen op om vrijwilligerswerk te doen voor Holy. 

Foutje van de reporter, denk je als je 2 x de foto van Petra ziet. Maar nee, dit is bewust. Want ook Petra vervult een dubbele rol als vrijwilliger. Petra is zowel lid van de jeugdcommissie als de barcommissie. Ook is ze niet te beroerd om samen met andere dames de gehele kantine en keuken een goede poetsbeurt te geven voordat de competitie van start gaat.

Waarom doe je dit allemaal vroegen wij aan Petra. Haar antwoord was; dat anders Cor haar zou slaan (geintje natuurlijk!). Maar haar nuchtere antwoord is; gewoon omdat het kan en nodig is. De tijd gaat snel, inmiddels doet Petra haar vrijwilligerswerk bij Holy alweer 6 jaar.

Petra brengt altijd veel gezelligheid met haar mee, we hopen dus dat ze dit nog jaren blijft doen. Dus daarom wederom een oproep!!! Wie wilt Petra assisteren in de barcommissie? Neem vrijblijvend contact op met Cisca Rook financielezaken@tvholy.nl

 

Afscheid Hennie, nieuwe datum volgt nog

Zondag 29 maart zou een groot feest worden voor iedereen bij TV Holy, alleen gooide het Coronavirus roet in het eten. Sneu voor Holy maar vooral sneu voor Hennie Magré. Maar wat in het vat zit verzuurt niet! Hennie houdt haar afscheidsreceptie tegoed en als alles weer een beetje normaal is, gaan we hiervoor een nieuwe datum plannen.

ALV nieuwe datum wordt 10 september

Vorige week heeft het bestuur online vergaderd via Skype. Even wennen maar wel fijn om toch nog een aantal zaken door te spreken. Zo hebben wij besloten om een nieuwe datum te prikken voor de ALV. Noteer alvast in je agenda: 10 september.

Wie is de persoon die incognito is rechts bovenin? Dit is Frank de Bruin, nog geen officieel bestuurslid, maar hoofd van de TC en erg fijn dat hij al over een aantal zaken meedenkt!

Maatregelen Cornavirus: wat betekent dit voor onze leden

De KNLTB heeft op hun website duidelijk informatie staan wat het effect is voor de tennisverenigingen en de voorjaarscomptetitie: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/nieuwe-maatregelen-coronavirus-wat-betekent-dit-voor-trainingen-en-competities-na-6-april/

Alle leden hebben de jaarfactuur ontvangen, mocht je nog niet betaald hebben, dan verzoeken we je z.s.m. je contributie over te maken.

De vereniging moet haar verplichtingen aan anderen, met wie overeenkomsten zijn aangegaan, respecteren. De meeste kosten die gedekt moeten worden door de contributie (erfpacht, onderhoud, afschrijvingen etc.) lopen gewoon door. Wij gaan er vooralsnog van uit dat in de tweede helft van het seizoen de vereniging weer volledig draait. De betalingen voor de voorjaarscompetitie kunnen worden doorgeschoven naar de najaarscompetitie of worden teruggestort. De 16 trainingen voor all-in-one kinderen kunnen ook in de laatste zes maanden plaatsvinden. Er is nog voldoende tijd om bardiensten te doen om de bardienstbijdrage terug te verdienen.

Hoe blijf je fit: onze tennisleraren hebben superleuke tips!

Het is belangrijk om toch aan je conditie te werken ook al kunnen we voorlopig niet tennissen. Zo helpt het om wat lekkerder in je vel te zitten, maar bovenal voorkomt dat je zo dadelijk met blessures te maken hebt als je weer de baan op gaat. Onze tennisleraren hebben niet stil gezeten. En hebben hun best gedaan om superleuke tips te maken d.m.v. filmpjes op Facebook en Insta.

Hieronder de link naar Facebook van de tennisschool van Boy Vergeer waar Ivo Noorlander en Boy samen leuke challenges hebben bedacht.

https://m.facebook.com/pg/BoyVergeer/posts/?ref=bookmarks&mt_nav=0

Ook Josine Switser is aan de slag gegaan. Zij heeft haar dochter Joy ingezet om leuke oefeningen te laten zien die je kan doen: https://www.instagram.com/p/B-P3SCxJB75/?igshid=a88rhe7tx4ty

En deze is ook superleuk!: https://www.instagram.com/p/B9_UJdVpi77/?igshid=vtvhium8z5c2

Succes ermee!

Trots op onze kanjers: Dilara Okur en Joy de Zeeuw

Na een mooie en intensieve week hebben Dilara Okur en Joy de Zeeuw samen de dubbeltitel van het internationale toernooi Intime in Zoetermeer gewonnen. Deelnemers van over de hele wereld spelen mee in twee leeftijdscategorieën, namelijk onder 16 en onder 14. Een kleine 500 kinderen met hun coaches en/of ouders uit 51 landen waren aanwezig tijdens het toernooi. Een hele belevenis en een week om nooit meer te vergeten.

TV Holy is dan ook erg trots op deze kanjers: Gefeliciteerd Dilara Okur en Joy de Zeeuw; dat er maar veel mooie overwinningen mogen volgen!

links Joy de Zeeuw, rechts Dilara Okur

TV Holy wilt graag onze leden in de zorg bedanken!

Werk je in de zorg, meld je aan voor een speciale verrassing.

TV Holy wilt alle toppers die in de zorg werken in het zonnetje zetten.

Werk je in de zorg? Stuur een mailtje naar secretaris@tvholy.com

Wij willen als het park weer open gaat, graag wat terug doen voor jullie.

Zijn er leden die mee willen helpen om deze verrassing te organiseren? Neem contact op met Liedia Visser : secretaris@tvholy.com

Libema Open 6-14 juni 2020

Het is natuurlijk even afwachten of het door kan gaan, maar ook dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi! Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.libema-open.nl/clubactie. Code: holy-lo20

Per verkochte entreekaart ontvangt de club €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart!

Agenda (onder voorbehoud)

26 t/m 28 juni Jeugd toernooi

3 t/m 4 juli Jeugdkamp

6 t/m 12 juli Holy Open

10 september ALV

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet

Bestuur TV Holy

  • 29 maart 2020