mei 2020

In deze Nieuwsbrief: – Woord van de secretaris – Hartelijk welkom zomerleden! – Hart voor Holy: Joyce Rombouts – Save the date : 10 september ALV – – TV Holy zet de bloemetjes buiten – Vrijwilliger Schooltennis gezocht – Agenda

We mogen weer!

Het bestuur (maar vooral Hans) is druk geweest met alle protocollen, overleg gemeente, introductie Club-App, en ga zo maar door. Daarom nu even een voorwoord van de secretaris.

Protocollen

Hebben jullie ook al zo genoten om weer op de baan te staan? Ik in ieder geval wel. Alleen die regeltjes, om tureluurs van te worden. We weten dat het moet, en we weten dat het ook erg belangrijk is. Alleen wanneer alle leden zich aan de genoemde afspraken en voorwaarden houden, kunnen we het park openhouden, anders niet. Tot nu toe is dit prima gelukt. Als bestuur willen we alle leden dan ook bedanken hiervoor! Zodra er wijzigingen of toevoegingen zijn, laten we jullie dit natuurlijk zo snel mogelijk weten. Zo mogen we vanaf heden weer dubbelen zonder toezicht! Verder wil ik jullie attenderen op ons tijdelijk gewijzigde baanregelement. Onthou in ieder geval de belangrijkste regel, 1,5 meter. Weet je het even niet meer? check dan KNLTB site voor het laatste nieuws : https://corona.knltb.nl/nieuws/

Een extra bedankje naar de trainers die alles weer supersnel hebben opgestart!

Ook zijn er goede berichten dat waarschijnlijk per 1 juli de kantine weer open mag. Het bestuur gaat dus wederom aan de slag om een protocol aan te leveren bij de gemeente. Jullie ontvangen z.s.m bericht mocht het rond zijn, en uiteraard een mail voor inschrijven van de bardiensten.

KNLTB APP

Nu kunnen we ook push up berichten sturen vanuit de KNLTB app zoals jullie donderdag al hebben mogen ervaren. Uiteraard gaan we dit alleen voor belangrijke info gebruiken. Je kunt nu in de app ook het laatste nieuws en de agenda terugvinden.

Zelf vind ik de KNLTB Club app super handig. Even in de gaten houden dat je maar 1 dag van tevoren kan reserveren. Wel wil ik graag nog bij jullie onder de aandacht brengen dat we een kleine wijziging in onze Privacyverklaring hebben. Zo delen wij met de KNLTB app je naam, bondsnummer en speelsterkte, e-mail adres en telefoonnummer. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar bij het inloggen in de KNLTB ClubApp en enkel voor leden van je eigen club. Dit zijn dezelfde gegevens die al zichtbaar waren in de ledenlijst, alleen nu dus ook via de KNLTB ClubApp

Competitie nieuws

Zoals het ernaar uitziet mag de najaarscompetitie (heet nu KNTLB competitie 2020) doorgaan. Lees hier alles over deze competitie. Belangrijk om te lezen voor de leden die voor de voorjaarscompetitie stonden aangemeld! Alles van het voorjaar wordt doorgeschoven naar het najaar. Wil je nog een nieuw team aanmelden, dan moeten we kijken of er plek is. Mail naar competities@tvholy.nl voor al je vragen.

Rackettrekken en Clubladder en Club-Dubs weer van start

Verder gaat het rackettrekken vanaf dinsdag 2 juni weer van start. Ook de Clubladder is weer gestart. Een vriendelijk verzoek aan alle leden, mocht het lukken, probeer dan je wedstrijd overdag of in het weekend in te plannen. Eigenlijk is dit een verzoek aan iedereen! Zo kunnen we optimaal van onze banen gebruik maken.

De Club-Dubs gaan ook weer van start. Klik op deze link voor all informatie over data en inschrijven. De eerste gaat al 7 juni plaatsvinden, dus reageer snel. Ook zoeken we nog leden die de Club Dub op zondag 19 juli en/of vrijdag 31 juli willen organiseren. Geef je op bij Suus s7bergen@hetnet.nl, zij legt graag uit hoe het werkt.

Contact met bestuur

Het bestuur heeft de afgelopen tijd een aantal leden gebeld om te peilen wat er leeft bij de leden. In deze verwarrende en moeilijke tijden is het fijn om contact met elkaar te hebben. Wil jezelf ook graag even iemand spreken van het bestuur, stuur een mailtje naar secretaris@tvholy.nl en ook onze vertrouwenspersoon Lotte Boer heeft aangegeven dat je haar kan contacten. Je kunt haar bereiken via email  lotteboer@hotmail.com of telefonisch (+31)628908969. Indien gewenst, kan je ook anoniem contact met haar opnemen.

Bestuur is lekker fit gebleven door te flyeren. Eerst welkom terug kaartjes voor de kids en naderhand de flyers voor de zomerleden.

Welkom zomerleden!

Alle zomerleden: van harte welkom op onze mooie vereniging! Mocht je je nog niet hebben ingeschreven voor de clinc op 1 juni, stuur dan nog snel een mailtje naar ledenadmin@tvholy.nl

Onze open dag kon helaas niet doorgaan en daarom proberen we op deze manier nieuwe leden te werven om zodoende een gezonde vereniging te blijven. Laat aan al je vrienden en kennissen weten dat ze voor € 50 lekker kunnen tennissen van de zomer en dat we leuke activiteiten gaan organiseren! en stuur deze link naar onze website door.

Hart voor Holy: Joyce Rombouts

Wie al wat langer lid bij ons is, kent onze hartelijke oud-voorzitter wel. Alhoewel Joyce door knieblessures zelf niet meer kan tennissen, is zij wel bereid om de ledenadministratie te doen en voorlopig te blijven doen. En, dat is een aardige klus! Hierbij wil ik ook Emile bedanken die dit ontelbare jaren heeft gedaan.

Joyce; we missen je op de tennisbaan, maar zijn superblij dat je de ledenadmistratie voor ons wilt blijven doen!

Hoi allemaal,

Mijn naam is  Joyce Rombouts. Ik ben sinds 2019 jullie ledenadministrateur. Jullie kennen me allemaal wel want mijn naam is gekoppeld aan de facturen 😊. Nu heb je er een foto bij.  Ik heb het net even opgezocht, ik ben sinds 2006 lid van TV Holy. Mijn tenniscarrière is op mijn 7e jaar ooit begonnen met een jaartje tennisles bij OTC in Oudenbosch. Ik herinner me nog dat we toen met witte ballen speelden. Vond het erg leuk maar wij verhuisden naar een manage en de paardensport was mijn eerste keus. Lekker iedere dag trainen voor de springsport, goed voor je spullen zorgen, je paard verzorgen en daarnaast heb ik aardig wat pony’s afgericht. Vanaf mijn 17e heb ik de tennissport weer opgepikt, ben ook nog even fanatiek schaatser geweest, en softbalster. Sporten zit in mijn bloed, helaas niet altijd zonder blessures. Helaas hebben mijn versleten knieën vorig jaar een eind gemaakt aan mijn tenniscarrière, op mijn hoogtepunt overigens, ik was net 6 geworden in de dubbel. Wellicht ben ik soms iets te fanatiek geweest maar ik blijft tot in de eeuwigheid een zesje, dat pakken ze me niet meer af!

Sinds 2006 dus lid van TV Holy. Ik heb al mijn carrière stappen bij TV Holy te danken aan Josine. Ze heeft me na een paar jaar de jeugd commissie in getrokken, vervolgens de technische commissie. Ze stuurde begin 2014 een app je “of ik toch niet misschien voorzitter wilde worden want Wilfried ging nu toch echt stoppen!”. En zo geschiedde want Josine heeft altijd goede ideeën om het nog gezelliger te maken op de club. 😉

Ik heb veel geleerd en meegemaakt in die vijf jaar voorzitterschap. Heb het met plezier en veel inzet gedaan. Na het overdragen van het voorzitterschap aan Hans in 2019 heb ik de ledenadministratie overgenomen van Emile. Emile had gelijk, het is met vlagen best veel werk maar ik heb wel het voordeel dat ik jullie allemaal ken van de foto’s. TV Holy voelt voor mij als een familie. Ik blijf uiteraard lid en Ik vind het leuk om door dit vrijwilligerswerk betrokken te blijven bij onze club, ik steek er graag tijd in en ben graag op TV Holy voor de gezelligheid. Ik hoop dat jullie allemaal erg lang lid blijven en hoop jullie snel weer te mogen ontmoeten op de club.

Save the Date

10 september ALV

Reminder: Save the date. ALV nieuwe datum wordt 10 september Een discussie over de toekomst van TV Holy is actueler dan ooit. We zullen daar de effecten van de corona-crisis evalueren en de uitkomsten van de enquête over de toekomst bespreken.

TV Holy zet de bloemetjes buiten

Vrijwilliger gezocht voor schooltennis

Ga je graag met kinderen om en heb je wel eens een uurtje over? TV Holy zoekt nog iemand die het schooltennis wilt coördineren. Graag leggen we je uit wat het inhoudt. Stuur een berichtje naar secretaris@tvholy.nl

Agenda (onder voorbehoud)

7 juni Club Dub

19 juni Club Dub

1 juli Kantine open (onder voorbehoud)

4 juli Club Dub

3 t/m 4 juli Jeugdkamp (onder voorbehoud)

7 september Start competitie

10 september ALV

Houd de agenda op onze website in de gaten!

Met sportieve groet

Bestuur TV Holy

  • 29 mei 2020