Holy Open Jeugdtoernooi Rood en Oranje

vrijdag 5 juli 2019


Laten we maar met het minder leuke nieuws starten: Het Holy Open Jeugdtoernooi voor groene en gele bal van 5-7 juli komt wegens gebrek aan inschrijvingen te vervallen. Iedereen die zich hier voor op heeft gegeven, is inmiddels op de hoogte gebracht.

Het goede nieuws is dat we op vrijdag 5 juli wel een hele leuke middag/ avond gaan organiseren voor op voor rood en oranje bal spelers. De tennistrainers Hennie en Josine geven dan een leuke training met bijzondere oefeningen. De kinderen spelen daarna een paar potjes en we sluiten het af met lekker eten. We gaan er een gezellig event van maken, samen met kinderen van andere verenigingen.

Namens de Holy Open Jeugdtoernooi commissie Hedy, Denise en Jordi

Holy Open Jeugdtoernooi 2019

5 t/m 7 juli

​TV Holy kiest dit jaar voor een andere toernooi opzet. We spelen van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli waarbij we jullie op een dusdanige manier indelen dat je sowieso twee keer een tenniswedstrijd speelt. H​​​​oe leuk is dat?

Uiteraard barst het deze drie dagen van de activiteiten. Een tipje van de sluier: een springkussen, een popcornmachine, kokosnoot vangen, muziek en nog veel meer activiteiten op zaterdag. Op de zondag is er een loterij, waar iedere deelnemer in ieder geval een (1) lot krijgt en wordt er een clinic gegeven door Boy Vergeer.

Wees er vlot bij, want VOL = VOL!
Het belooft een waanzinnig leuk weekend te worden!

🎾Uiteraard zijn alle all-in-one jeugdleden automatisch al ingeschreven ...... en die hoeven niks te doen 😊
(afmelding alleen als je echt niet kan via jeugdcom@tvholy.nl)

🎾Voor alle andere kinderen van TV Holy en andere verenigingen:

2017

2016

  • 16 november 2015