Ouder/Kind Toernooi

TV Holy ouder/kind tennistoernooi op zondag 21 januari 2018 !

Met ongeveer 19 koppels, kinderen met een volwassene zoals een mama, een opa of iemand met wie hij of zij graag een keer een balletje wilde slaan op de baan was het een geslaagd toernooi. Bedankt allemaal voor jullie inzet en aanwezigheid en natuurlijk Matthijs, Ilco, Joyce en Felicia en iedereen die geholpen heeft! ?


AANKONDIGING
TV Holy ouder/kind tennistoernooi op zondag 21 januari 2018 !

Het ouder/kind tennistoernooi is het gezelligste toernooi van het jaar, waarbij een kind (t/m 17 jaar) samen met een volwassene (ouder dan 25 jaar) een dubbelteam vormt.

Lijkt het je leuk om samen met je papa, mama, opa, oma, oom of tante sportief bezig te zijn en leuk, sportief en gezellig een potje te tennissen, samen met andere kinderen en volwassenen?

Schrijf je dan in via onderstaande link of stuur even een mailtje naar jeugdcom@tvholy.nl

Geef naam, leeftijd en speelsterkte door van jezelf en van je teamspeler. Heb je geen vader of moeder die sportief mee kan doen, maar wil je zelf wel graag mee doen? Meld je dan gewoon aan, misschien kunnen wij zorgen dat er een andere vader of moeder met jou een dubbelteam kan vormen!

Afhankelijk van jullie speelsterkte worden jullie ingedeeld.
Er wordt gespeeld op zondagmiddag tussen 13:00u – 18:00u. Het aantal wedstrijdjes en de duur van de potjes zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Het gaat niet om het winnen, het gaat om gezellig mee doen! Maar natuurlijk zijn er wel mooie prijzen te winnen!
Als “inschrijfgeld” verwachten we dit keer ook weer wat lekkers voor bij de thee/koffie, limonade of een borrel. Dat kan een lekkere zoete of hartige taart zijn, of wat stukjes fruit, kaas/worst, chips, e.d. Naast dit inschrijfgeld is de enige voorwaarde dat 1 van de 2 teamleden lid moet zijn van TV Holy.

Wij hopen dat jullie door de sfeerbeelden van vorige editie al in de sfeer komen en je inschrijven voor deze editie en dat we er met zijn allen weer een mooie en gezellige dag van gaan maken!

Wij hopen jullie te zien op 21 januari 2018!

Groetjes namens de jeugdcommissie!

2016