Schooltennis

Voortgezet Onderwijs

TV Holy organiseert GRATIS tennisclinics voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs!

Basisscholen

Groep 3, 4 en 5 willen we hiervoor uitnodigen! Leuk als klassenuitje. Er zijn op die dag 3 trainers aanwezig, de jeugdcommissie van TV Holy en natuurlijk vrijwilligers.

Eerst gaan we de groepen indelen bij verschillende trainers en krijgen de kinderen tennisles! Later mogen ze tegen elkaar tennissen. Ze gaan ook nog eierkoek versieren en krijgen wat te drinken. Ook is er een wisselbeker te winnen!

Interesse?

Stuur een email naar jeugdcom@tvholy.nl

Leerlingen van basisschool De hoeksteen (groep 5 en groep 5/6 ) tijdens de tennisclinic.

Voortgezet Onderwijs

Reacties Lyceum Vos

Alweer een week geleden dat we voor de laatste keer zijn geweest. De leerlingen vonden het erg leuk. Ze hebben erg veel geleerd in de 4 lessen die ze hebben gekregen. Van de juiste techniek voor de greep tot leuke spelletjes. Het is voor mij, als docent zijnde, erg mooi om het verschil te zien tussen wat de kids aan het begin konden en wat ze al beheersten aan het einde. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid en hopelijk tot een volgende keer.

Namens de leerlingen, Raymond de RomphSportklas Het Lyceum Vos

TV Holy heeft de leerlingen van Het Lyceum Vos in het kader van sportori├źntatie laten kennismaken met de tennissport. Dit hebben ze naar volle tevredenheid gedaan. De leerlingen werden zeer gastvrij ontvangen en de tennislessen werden op een professionele manier aangeboden aan zowel de goede leerling als de startende leerling. We kijken uit naar de tennislessen voor komend schooljaar. Bedankt!

Emiel Rijst - Lyceum Vos

Leerlingen van Lyceum Vos tijdens de tennisclinic.

Willen jullie als basisschool of voortgezet onderwijs instelling ook de leerlingen kennis laten maken met de tennissport op een sportieve en professionele manier?

Stuur een email naar jeugdcom@tvholy.nl

  • 20 oktober 2015