Sinterklaasfeest Dubbel toernooi zondag 24 november

Het zit er weer aan te komen. Na een geslaagd Sinterklaas feest van vorig jaar, komen we dit jaar met een nog groter feest op T.V. Holy Sinterklaas zal op zondag 24 november met zijn zwarte pieten bij ons op bezoek komen. Op deze dag organiseren wij, de jeugdcommissie, een leuke middag voor jong en oud. Iedereen is welkom.

Deze dag willen graag met z’n alle vieren en daarom maken we er een gezellige familie dag van!

Ook de kinderen en kleinkinderen, neefjes en nichtjes van de leden zijn van harte welkom om Sinterklaas zijn verjaardag met ons te vieren. Er wordt een toernooi georganiseerd voor de jeugd en volwassenen door Josine. Daarnaast hebben we pietentennis voor de oranje en rode bal.

De tijden van het toernooi zijn als volgt:

Senioren en gele bal: 12:00 tot 16:00

Groene bal: 14:00 tot 16:00

Oranje en rode bal: 15:00 tot 16:00

We hebben een leuk kraampje waar u eten en drinken kan kopen. Na de tennis verwelkomen we met zijn alle Sinterklaas. Wij vragen geen bijdrage voor deze dag, maar bij deze dag horen natuurlijk wel cadeautjes voor de kinderen. Om de kinderen niet teleur te stellen zouden wij graag zien dat u voor het bedrag van maximaal 7.50 Euro (en niet meer) een cadeautje haalt voor uw kind. Dit kunt u ingepakt met bij de bar afgeven. Wij zouden graag zien dat het cadeau is voorzien van voor- en achternaam en dat er een envelop met daarin een briefje met wat leuke feitjes over uw kind bij zit. U kunt dit voor inleveren 18 november. Sinterklaas kan eventueel wat kinderen naar voren roepen om wat over hen te vertellen.

De deuren gaan om 11:45 open.

De middag begint om 12:00 en duurt tot ongeveer 17:00/17:30.

Iedereen is van harte welkom om deze gezellige middag met ons mee te beleven. Anders graag uw kind ophalen rond 17:00/17:30 ophalen.

Verkleden wordt op prijs gesteld maar natuurlijk niet verplicht. 

Natuurlijk moet Sint weten welke kinderen er op deze leuke dag komen.

En ook de volwassen kunnen zich voor het dubbel toernooi opgeven.

U kunt zich tot 19 november aanmelden bij Josine (0644260176).

Met feestelijke groet,

De Jeugdcommissie

  • 2 november 2019