Beste jongens en meisjes,

Het is zover, Tennisvereniging Holy gaat weer op kamp!
Het was een hoop geregel dat samen ging met veel plezier en uiteindelijk hebben we
iets heel leuks voor jullie gevonden.

Op vrijdag 28 juni vertrekken we op T.V. Holy naar Loon op Zand. We willen rond 18:30 verzamelen op Holy en om 19:00 vertrekken we vanaf Holy. We zouden het fijn vinden als er een paar ouders kinderen naar het kamphuis kunnen brengen. Het kamphuis is ongeveer 45 minuten rijden. We zouden het ook op prijs stellen als er ook ouders zijn die de kinderen weer op kunnen halen.

In Loon op Zand staat de groepsaccommodatie De Mussenberg. De Mussenberg heeft verschillende huizen, wij hebben een van die huizen bemachtigd! We verblijven met z’n allen in ‘De Vergaoderkiet’ (op z’n Brabants). We overnachten daar twee nachten en komen zondagmiddag weer terug op T.V. Holy. 

Tijdens dit weekend gaan we veel leuke dingen ondernemen. We hebben een leuk programma bedacht: we hebben sport- en spelactiviteiten, verdeeld over een ochtend-, middag- en avondprogramma. Binnenkort zal er een boekje uitkomen met nog meer informatie over het kamp en een globale indeling van het weekend (maar we verklappen natuurlijk niet alles!).

De kosten voor dit kamp zijn €65,-.
Het lijkt ons heel erg leuk als zoveel mogelijk kinderen meegaan!
Schrijf je in voor het kamp met je team en/of vrienden van de tennis! Op het kamp leer je ook weer nieuwe kinderen kennen en maak je nieuwe vrienden tijdens het kamp!

Met een blije groet,
De Jeugdcommissie

Wil je ook mee?
Stuur een berichtje naar de jeugdcommissie, dan sturen wij je het inschrijfformulier!

Tenniskamp in Duinrell

  • 2 november 2015