.

.

Toernooien & Clubactiviteiten

TV Holy is actief en organiseert, met behulp van de verschillende commissies, van alles. Naast de vaste activiteiten, de Open Dag en de open toernooien, worden er ook regelmatig gezellige onderlinge toernooitjes, uitwisselingen met andere verenigingen en andere activiteiten georganiseerd, zowel voor de senioren als de jeugd. Hou hiervoor de website in de gaten of volg ons op Facebook.

Open Toernooien

Elk jaar organiseren we het Holy Open in juli. De toernooicommissie zorgt voor de nodige activiteiten en gezelligheid rondom het toernooi. 

Het Open Jeugd toernooi vind in juni/juli plaats. Er wordt in de categorieën Groen en Jeugd t/m 17 jaar gespeeld. Voor de TennisKids die in Rood en Oranje spelen organiseren we tijdens dit toernooi een sportieve en leuke middag met veel partijtjes en andere activiteiten.  

Zoek je een Open Toernooi in de buurt? Een overzicht van alle toernooien vind je hier:

Clubactiviteiten

Er worden regelmatig gezellige onderlinge toernooitjes en andere activiteiten georganiseerd, zowel voor de senioren als de jeugd. Je krijgt daarvan bericht en je vindt alle informatie op de website. Daarnaast hebben we een aantal vaste activiteiten:

SENIOREN

Rackettrekken

Rackettrekken

​Eén van de activiteiten die elke week weer plaatsvinden is het rackettrekken. Je kunt gewoon komen en aansluiten. Als je je KNLTB-pasje inlevert, word je vanzelf ingedeeld in de partijen. Na een half uurtje wordt er weer gewisseld en speel je weer met anderen. Leuk om elkaar te leren kennen, actief bezig te zijn en soms verrassende partijen te spelen!

  • Dinsdagavond vanaf 19.00 uur
  • Vrijdagochtend vanaf 10.00 uur

Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen vinden eind augustus/begin september plaats en hebben altijd weer een verrassend thema. Leuke en sportieve partijen tegen clubgenoten en veel gezellige activiteiten rondom het toernooi. Inschrijven kan via de site en in het clubgebouw.
Via de website en de Facebookpagina vind je al het laatste de nieuws tijdens het toernooi.


Old Smashers Toernooi

Old Smashers Toernooi

Het sportieve en gezellige Old Smashers toernooi wordt ieder jaar gehouden in het najaar voor actieve heren van TV Holy vanaf 30 jaar… 

Gezellig omdat bij dit tweedaagse toernooi veel belangrijke aspecten van het leven aan bod komen: Je kunt tennissen, een hapje eten, een drankje nuttigen en je mag je partner meenemen…