Les & Training

Onze trainers

Bij TV Holy zijn 3 tennistrainers actief waarmee de vereniging een aantrekkelijk trainingsaanbod biedt, passend voor elke type tennisspeler van elke leeftijd. De trainers zijn Josine Switser, Corina Schilder en Marc de Pineda. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van tennisles. De lessen worden meestal in periodes van 16 (voorjaar/zomer) of 20 (herfst/winter) weken gegeven. Andere mogelijkheden in overleg met de trainer. De trainers op ons park geven in principe uitsluitend les aan eigen leden. Inschrijven kan hier op de website maar u kunt ook inschrijfformulieren krijgen bij de trainers.

Coördinator trainingen   Josine Switser   [email protected]   06 - 44260176

 

Josine Switser Corina Schilder

Josine en Corina en de nieuwste trainer: Marc de Pineda.

Tarieven tennislessen op ons tennispark

Voor 16 lessen:

Privélessen

1/2 uur

€ 400

Privélessen

1 uur

€ 800

Groep van 2 personen

1/2 uur

€ 220

Groep van 2 personen

1 uur

€ 440

Groep van 3 personen

1 uur

€ 295

Groep van 4 personen

1 uur

€ 220

Voor een andere groepsomvang en een ander aantal weken wordt het tarief in overleg met de trainers bepaald.

Introductielessen voor nieuwe leden

Het lidmaatschap voor jeugdleden t/m 10 jaar is standaard inclusief 16 lessen. Voor beginnende nieuwe jeugd- en seniorleden vanaf 11 jaar is er een mogelijkheid om eenmalig voor € 40 een 5-tal introductielessen voor beginners te volgen. Minimale groepsgrootte is 4 personen.

Proeflessen voor twijfelaars

Wilt u de tennissport eerst uitproberen voordat u lid wordt? Dan bestaat er de mogelijkheid om eenmalig voor €40 5 proeflessen voor beginners te volgen. De minimale groepsgrootte is 4 personen.

Extra jeugdtrainingen

Om de jeugd het plezier en hun succes in het spel zo goed mogelijk te bevorderen, worden er regelmatig extra trainingen voor alle jeugd gegeven door onze trainers. Deze trainingen zijn gratis. 

Kleding & Rackets

Tennisschoenen en tenniskleding zijn verplicht. Met name goede tennisschoenen en een goed tennisracket geven meer speelplezier. De trainers bij TV Holy en professionele sportzaken kunnen u adviseren. Er zijn geen tennisrackets te huur. Mini’ s en Guppen kunnen eventueel rackets lenen.

Begin je net met tennis of wil je het eens uitproberen? De trainers beschikken over diverse formaten leenrackets om tijdens de introductie- of proeflessen te gebruiken.

Josine Switser

Hoi ik ben Josine Switser, Hoofdtrainer bij Holy sinds oktober 2014. Ik ben op m’n 13e begonnen met tennissen en ik vond het gelijk al super leuk en stond bijna elke dag op de baan soms wel 2 keer per dag. Als ik niet op de baan stond ging ik naast ons huis tegen een muurtje tennissen. (Alleen de buurvrouw vond dat iets minder leuk).

Ik ben in 3 jaar tijd van speelsterkte 9 naar speelsterkte 4 gegaan. Er stond toen ook een stukje in de krant: ,,wat goed is komt snel”! Ik ben begonnen met tennis bij Yellow Smash (Sportcentrum Vlaardingen) en op mijn 16e ging ik naar Holy, ik vond het een hele leuke gezellige club waar ik met veel plezier competitie speelde. Op mijn 19e ben ik naar het Cios in Goes gegaan en daar heb ik mijn A en B licentie gehaald. Mijn droom was om van mijn hobby m’n beroep te maken en dat is gelukt.

Nu geef ik al 14 jaar tennisles en vind het eigenlijk nog steeds leuker worden! Het is zo leuk om mensen iets te leren en om ze elke les met een blij gezicht weg te zien gaan. Voor mij is het belangrijk dat een les leerzaam is. Ik wil ook graag dat de mensen het gevoel hebben dat ze wat gedaan hebben, op conditioneel gebied zorg ik ervoor dat de les lekker intensief is en natuurlijk leuk en gezellig! Op dit moment ben ik 3 in mijn enkel en dubbel en speel competitie op zaterdag in de eredivisie (dames). Tevens ben ik uitgenodigd door de KNLTB om mee te doen met de Nederlandse veteranenkampioenschappen in de 35+.

Kortom ik ben nog elke dag met mijn hobby bezig! Ik hoop jullie graag in mijn training te zien en anders op de club!

Naar boven

 

Corina Schilder

Hoi, mijn naam is Corina Schilder, geboren op 7-11-1967 Vanaf dat ik 8 jaar was ben ik begonnen met tennissen en vanaf mijn 18e heb ik van mijn grootste hobby mijn beroep gemaakt! Mijn hoogste niveau is 3 geweest in single en dubbel. Vandaag de dag speel ik geen wedstrijden meer maar ik kan toch echt nog wel een goede bal slaan! Al meer dan 30 jaar tennisles geven… tja en weet je…nog steeds doe ik dit met veel plezier en is het mijn streven om iedereen zo goed mogelijk te leren tennissen. Het is en blijft een leuk spelletje! Ik heb 2 inmiddels volwassen kids die ook bij TV Holy hebben gespeeld en mede daardoor zat ik toen ook een tijdje in de jeugdcommissie om samen met Josine leuke activiteiten te organiseren. Toendertijd is het er nooit van gekomen om er ook daadwerkelijk te gaan lesgeven…maar nu mag ik samen met de andere leraren de jeugd en volwassenen begeleiden. Ik heb er mega veel zin in om op zo’n leuke club te gaan werken met ook nog een leuk lerarenteam! Hoop jullie snel te leren kennen! Groetjes Corina Schilder

Naar boven

Marc de Pineda

Ik ben 46 jaar, getrouwd en heb 2 zoontjes van 10 en 7. Wij wonen praktisch naast het park: in Park Hooglede. Ik tennis al bijna 40 jaar (dat klinkt echt heel lang). Opgegroeid op United Service te Hellevoetsluis. Fase/ bondstraining gevolgd en veel aan wedstrijdtennis gedaan. Zondag competitie gespeeld voor Dash ‘35.  Tennisleraren opleiding gedaan en het vak eigenlijk geleerd van Herman Weijschede. Jammer genoeg stopte Herman er op een gegeven moment mee en ben ik les gaan geven op TV Moordrecht. Tevens werkte ik parttime als croupier bij Holland Casino te Rotterdam. Toen ik op Moordrecht lesgaf had ik een goed samenwerkingsverband met mijn beste vriend Remco van Reek. In 2008 ben ik met mijn vrouw naar Florida geëmigreerd om daar de opleiding voor helikopterpiloot te volgen: 2 jaar opleiding en 2 jaar gewerkt als instructeur. In 2012 teruggekomen en geprobeerd om in de off shore te gaan vliegen. Na 3 jaar gesolliciteerd te hebben langzaam weer in het tennis gerold. Vliegen werd niks meer. Sinds 2015 werk ik bij RWG als remote operator (bedienen van de brugkranen op grote deepsea schepen). Naast het werk als RO geef ik een aantal uren tennisles op TV Oostvoorne. Mij is gevraagd om het trainersteam van TV Holy aan te vullen. Na een paar gesprekken met het bestuur en de kennismaking met Josine en Corina heb ik daar veel zin in. Ik ben er op maandag en eventueel nog andere dagen/uren in overleg. Wellicht tot snel op de baan!