Info Jeugdlidmaatschappen

Jeugdleden

Vanaf 2,5/3 jaar kunnen de kinderen al lid worden bij TV Holy. We hebben de jeugd ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën: de Mini's, Pupillen & Junioren. Voor elke categorie geldt een eigen tarief. Voor Mini’s en Pupillen, kinderen tot en met 10 jaar (samen de Tenniskids), biedt TV Holy vanaf 1-1-2019 het Tenniskids Totaal lidmaatschap aan. Dat is een all-in-one jaarlidmaatschap waarmee één bedrag wordt betaald voor lidmaatschap, training, competitie, jeugd-activiteiten en begeleid spelen. Het is een pakket waarmee kinderen een leuke start maken met tennis, veel andere kinderen leren kennen en leren met elkaar te spelen.

Voor een uitgebreide uitleg zie: Tenniskids Totaal lidmaatschap TV Holy.

Junioren 11 t/m 17 jaar betalen naast de contributie, andere kosten zoals lessen, nog apart.

Als kinderen eerst willen proberen of ze tennis leuk vinden kunnen ze 5 proeflessen nemen voor €40. In het begin kunnen ze een racket lenen bij de tennisleraar.

MINI'S  beginners t/m 5 jaar -  € 105

Dit bedrag is inclusief 16 lessen van een half uur in groepjes van circa 4 kinderen. 

En deelname aan de algemene jeugdactiviteiten (Sinterklaas, ouder/kind toernooi etc.). Een mini gaat over naar pupil in het jaar dat hij/zij 6 jaar wordt. Er zijn leenrackets beschikbaar.

Voor een uitgebreide uitleg zie: Tenniskids Totaal lidmaatschap TV Holy.

PUPILLEN 6 t/m 10 jaar -  € 165

Het bedrag is inclusief 16 lessen in groepen van 6-8 kinderen. 

Verder gratis deelname aan de KNLTB competitie en twee toernooien op TV Holy. En ze kunnen meedoen aan de algemene jeugdactiviteiten (Sinterklaas, ouder/kind toernooi etc.). Pupillen kunnen op alle banen tot 19.00 uur vrij spelen. Een pupil gaat over naar junior in het jaar dat hij/zij 11 jaar wordt.

Voor een uitgebreide uitleg zie: Tenniskids Totaal lidmaatschap TV Holy.

JUNIOREN 11 t/m 17 jaar -  € 121

Dit bedrag is inclusief deelname aan de competitie maar exclusief lessen. 

Junioren kunnen op alle banen vrij spelen. Een junior gaat over naar senior of student in het jaar dat hij/zij 18 jaar wordt, maar is in dat jaar nog niet bardienstplichtig.
NB. Op competitiedagen, toernooien en rackettrekken op dinsdagavond is vrij spelen beperkt.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur

Wil uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen.
Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.


Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op Jeugdfonds Sport en Cultuur ook is er een Jongvolwassenen fonds