Tenniskids Totaal Lidmaatschap

Tenniskids Totaal lidmaatschap TV Holy

 

TV Holy biedt het Tenniskids Totaal lidmaatschap voor de Tenniskids (jeugd tot/met 10 jaar) aan. Dat is een all-in-one jaarlidmaatschap waarmee één bedrag wordt betaald voor lidmaatschap, training, competitie, jeugd-activiteiten en begeleid spelen. Het is een pakket waarmee kinderen een leuke start maken met tennis, veel andere kinderen leren kennen en leren om met elkaar te spelen.

Waarom een Tenniskids Totaal lidmaatschap?

Wij willen tennis aantrekkelijker maken voor kinderen en hun ouders. Dit doen we door een makkelijke instap mogelijk te maken (financieel en praktisch) en door een aantrekkelijk totaalaanbod te doen voor een kind. Daarmee hopen we meer nieuwe jeugdleden te trekken. Ook willen we kinderen meer betrokken maken met tennis en onze club.

Dit willen we doen door:
  • meer tennismogelijkheden aan te bieden (minstens 16 lessen, competitie, toernooi)
  • meer vrij spelen
  • meer contact met andere kinderen via leuke sociale activiteiten.
Voor wie?

We hebben het Tenniskids Totaal lidmaatschap samengesteld voor alle Tenniskids, Mini’s en Pupillen. Omdat dit een aanbod is dat aantrekkelijker is dan de losse contributie, lesgeld ed., is het Tenniskids Totaal Lidmaatschap in principe voor alle jeugdleden t/m 10j verplicht. Alleen in bijzondere gevallen kan een andere constructie met het Bestuur worden afgesproken (bv. indien kind niet op TV Holy traint, of langdurig geblesseerd is). We willen stimuleren dat ieder kind mee doet en zich afmeldt indien het aan een activiteit NIET kan deelnemen.

“Je meldt je niet aan, maar je meldt je af voor een activiteit.”

 

Wat zit er in het Tenniskids Totaal lidmaatschap en wat is het kostenplaatje?

Het principe is: alle Tenniskids tot en met 10 jaar maken gebruik van het Tenniskids Totaal lidmaatschaatschap.

MINI'S  beginners t/m 5 jaar - € 105 per jaar

Dit bedrag is inclusief 16 lessen van een half uur in groepjes van circa 4 kinderen. 

En deelname aan de algemene jeugdactiviteiten (Sinterklaas, ouder/kind toernooi etc.). Een mini gaat over naar pupil in het jaar dat hij/zij 6 jaar wordt. Er zijn leenrackets beschikbaar.

PUPILLEN 6 t/m 10 jaar - € 165 per jaar

Het bedrag is inclusief 16 lessen in groepen van 6-8 kinderen. 

Verder gratis deelname aan de KNLTB competitie en twee toernooien op TV Holy. En ze kunnen meedoen aan de algemene jeugdactiviteiten (Sinterklaas, ouder/kind toernooi etc.). Pupillen kunnen op alle banen tot 19.00 uur vrij spelen. Een pupil gaat over naar junior in het jaar dat hij/zij 11 jaar wordt.

Vragen of meer weten?

Aarzel dan niet en neem contact op met de jeugdcommissie! Spreek ze aan bij een van de activiteiten of stel de vragen per e-mail [email protected]