Financiële ondersteuning

Sporten en/of deelnemen aan een culturele activiteit heeft een positief effect op mensen. Zo is bewezen dat regelmatig bewegen zorgt voor een goede conditie, verminderde kans op ziekten, een sterk sociaal netwerk én groeiend zelfvertrouwen. Supergezond dus

Bij TV Holy kun je financiële ondersteuning krijgen van zowel het Jeugdfonds Sport & Cultuur als van het Volwassenfonds Sport & Cultuur. De fondsen vinden dat alle Nederlanders recht hebben op sporten en creatief bezig zijn. Helaas is deelnemen voor mensen met weinig inkomen niet vanzelfsprekend. Maar liefst 1.000.000 mensen in Nederland leeft rond het bestaansminimum en kan dit niet betalen. Is er geen geld voor sport of een culturele hobby? Het Jeugdfonds of het Volwassenenfonds betaalt de contributie en/of materialen voor jouw activiteit. 

Hoe werkt het?

Stap 1 - Zoek een intermediair. In Vlaardingen zijn dat bijvoorbeeld Diego van Vlaardingen in Beweging ([email protected] of 010-3132 778), Stroomopwaarts of Stichting Aanzet. 

Stap 2 - Maak een afspraak met de intermediair, ontdek of je in aanmerking komt voor support vanuit het fonds en zo ja: bespreek dat je graag wilt tennissen bij TV Holy. 

Stap 3 - De intermediair doet vervolgens een aanvraag bij één van de fondsen.

Stap 4 - Na ongeveer drie weken hoor je of de aanvraag is goedgekeurd.  

Stap 5 – Gelukt? Meld je nu aan bij TV Holy.

Stap 6 - Het fonds betaalt de contributie en/of materiaalkosten direct aan de vereniging.