Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.V. Holy! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/4 Algemeen
2/4 Korting gezinsleden Contributiekorting voor een 3e gezinslid.is 25% en vanaf het 4e gezinslid 50% mits wonend op hetzelfde adres. Deze korting geldt voor het goedkoopste lidmaatschap en geldt niet voor ondersteunende-, student- en zomerleden.
3/4 Opties (*vanaf 18 jaar)
4/4 Inschrijfvoorwaarden
>

Zoek je een gezellige tennisvereniging in Vlaardingen? Dan ben je bij TV Holy aan het juiste adres. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid. 

Ben je beginnend tennisser en wil je eerst tennis uitproberen voordat je lid wordt, meld je dan aan voor proeflessen via het inschrijfformulier tennislessen.  

Het soort lidmaatschap wordt toegewezen op basis van je leeftijd. We hanteren de leeftijd die je in het contributiejaar wordt. 

Zonder pasfoto kunnen we je niet inschrijven. Maak eerst (bijv. met je smartphone) een scan of foto van een pasfoto óf een foto van je gezicht tegen een egaal lichte achtergrond. Upload je pasfoto van maximaal 2MB. Lukt het niet, mail dan je scan of foto naar [email protected]

Opties:

  • Studenten en scholieren komen in aanmerking voor 50,- korting op hun senior lidmaatschap op vertoon van hun studenten-/scholierenkaart. Mail deze naar [email protected]
  • Dagleden mogen spelen van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur en betalen een lagere contributie. Deze optie is alleen mogelijk voor senior en senior 80+ leden.
  • Zomerleden zijn 1 juni t/m 31 augustus volledig lid voor 65,-.
  • Ben je terugkerend lid, en is je ledenpas niet ouder dan 3 jaar, dan kun je deze hergebruiken.
  • Kies ondersteunend lid als je de club een warm hart toedraagt maar niet kunt of wilt spelen.

Je inschrijving is pas geldig indien je akkoord gaat met de inschrijfvoorwaarden:

  • Je lidmaatschap is geldig voor onbepaalde tijd en wordt automatisch verlengd per kalenderjaar. Opzegging van het lidmaatschap moet vóór 1 december van het lopende lidmaatschapjaar gebeuren. 
  • Zomerlidmaatschapkent een beperkte geldigheid en wordt automatisch beeindigd.
  • De contributie moet binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur worden voldaan.
  • Als je lid wordt stem je in met het gebruik en de doorgave van je persoonsgegevens zoals beschreven in de privacyverklaring van TV Holy en met het gebruik van beeldmateriaal ten behoeve van de website en social media van TV Holy.

Via de ClubApp, ClubWebsite en e-mail houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en clubactiviteiten. Met het KNLTB bondsnummer of clublidnummer dat je na je bevestiging van inschrijving per mail ontvangt, kun je inloggen in de ClubApp en op de website.

Vragen over het lidmaatschap? Stuur een mailtje naar [email protected]

Onze vereniging draait op vrijwilligers, enthousiaste leden die willen helpen bij een activiteit of die een activiteit willen organiseren. Wil jij ook een steentje bijdragen? Stuur een mailtje naar [email protected]