Les & Training

Onze trainers

Bij tennisvereniging Holy zijn meerdere professionele tennistrainers actief. Voor elke leeftijd en elk niveau zijn er trainers en trainingsgroepjes. De trainers zijn Josine Switser, Marc de Pineda, Rik de Zeeuw, Bram Bruinse en Pascal Hollemans.

Vrijwel elke dag van de week wordt er wel les gegeven. De lessen worden meestal in periodes van 16 (voorjaar/zomer) of 20 (herfst/winter) weken gegeven. Andere mogelijkheden zijn er in overleg met de trainer. De trainers op ons park geven uitsluitend les aan eigen leden. Inschrijven kan hier op de website maar u kunt ook inschrijfformulieren krijgen bij de trainers.

Wil je les volgen of meer informatie? Mail, bel of app dan naar onze hoofdtrainster Josine Switser. Ze is te bereiken via [email protected] of op 06-44260176.

Tarieven tennislessen

Voor 16 lessen:

Privélessen

1/2 uur

€ 400

Privélessen

1 uur

€ 800

Groep van 2 personen

1/2 uur

€ 220

Groep van 2 personen

1 uur

€ 440

Groep van 3 personen

1 uur

€ 295

Groep van 4 personen

1 uur

€ 220

Voor een andere groepsomvang en/of een ander aantal weken wordt het tarief in overleg met de trainers bepaald.

Introductielessen voor nieuwe leden

Het lidmaatschap voor jeugdleden t/m 10 jaar is standaard inclusief 16 lessen.

Voor nieuwe jeugd- en seniorleden vanaf 11 jaar is er een mogelijkheid om eenmalig voor €40 vijf introductielessen voor beginners te volgen. De minimale groepsgrootte hierbij is 4 personen.

Extra jeugdtrainingen

Om de jeugd het plezier en hun succes in het spel zo goed mogelijk te bevorderen, worden er regelmatig extra trainingen voor alle jeugd gegeven door onze trainers. Deze trainingen zijn gratis. 

Kleding & Rackets

Tennisschoenen en tenniskleding zijn verplicht. Met name goede tennisschoenen en een goed tennisracket geven meer speelplezier. De trainers bij tennisvereniging Holy en professionele sportzaken kunnen u adviseren. Er zijn geen tennisrackets te huur. Mini’ s en Guppen kunnen eventueel rackets lenen.

Begin je net met tennis of wil je het eens uitproberen? De trainers beschikken over diverse formaten leenrackets om tijdens de introductie- of proeflessen te gebruiken.