Clubactiviteiten&Toernooien

TV Holy is actief en organiseert, met behulp van de verschillende commissies, van alles. Naast de vaste activiteiten, de Open Dag en de open toernooien, worden er ook regelmatig gezellige onderlinge toernooitjes, uitwisselingen met andere verenigingen en andere activiteiten georganiseerd, zowel voor de senioren als de jeugd. Hou hiervoor de website in de gaten of volg ons op Facebook.

Clubactiviteiten

Er worden regelmatig gezellige onderlinge toernooitjes en andere activiteiten georganiseerd, zowel voor de senioren als de jeugd. Je krijgt daarvan bericht en je vindt alle informatie op de website. Daarnaast hebben we een aantal vaste activiteiten:

SENIOREN

 • Rackettrekken
 • ClubDubs
 • Clubkampioenschappen
 • Old Smashers Toernooi
Rackettrekken
 

​Eén van de activiteiten die elke week weer plaatsvinden is het rackettrekken. Je kunt gewoon komen en aansluiten. Voor alle speelsterktes. Als je je KNLTB-pasje inlevert, word je vanzelf ingedeeld in de partijen. Na een half uurtje wordt er weer gewisseld en speel je weer met anderen. Leuk om elkaar te leren kennen, actief bezig te zijn en soms verrassende partijen te spelen!

 • maandagochtend vanaf 10:00 uur
 • dinsdagavond vanaf 19.00 uur
 • vrijdagochtend vanaf 10.00 uur
ClubDubs

Gezellige dubbels voor leden. Je kunt zomaar meedoen met of zonder partner en wordt ingedeeld ongeveer op sterkte. Paar leuke potjes tegen en met wisselende spelers en dan gezellig napraten met bier en bitterbal. 

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen vinden eind augustus/begin september plaats en hebben altijd weer een verrassend thema. Leuke en sportieve partijen tegen clubgenoten en veel gezellige activiteiten rondom het toernooi. Inschrijven kan via de site en in het clubgebouw.
Via de website en de Facebookpagina vind je al het laatste de nieuws tijdens het toernooi.

Clubkampioenschappen

Old Smashers Toernooi

Het sportieve en gezellige Old Smashers toernooi wordt ieder jaar gehouden in het najaar voor actieve heren van TV Holy vanaf 30 jaar…

Gezellig omdat bij dit tweedaagse toernooi veel belangrijke aspecten van het leven aan bod komen: Je kunt tennissen, een hapje eten, een drankje nuttigen en je mag je partner meenemen…

JEUGD

 • Ouder/kind toernooi
 • Sinterklaasfeest
 • Tenniskamp
 • Halloweenfeest
 • Clubkampioenschappen
Ouder/kind toernooi

Voor dit toernooi vragen jullie je ouders om mee te doen. Je speelt met je moeder/vader/opa/oma. Soms spelen wij dit toernooi met een koekenpan en als het toernooi dan afgelopen is, sluiten we af met heerlijke pannenkoeken.

Sinterklaasfeest

Een jaarlijks hoogtepunt: Sinterklaas op TV Holy. Meestal met toernooitje van kids t/m oudere leden. Voor de kleinsten een clinic met zwarte pieten. En dan natuurlijk Sinterklaas die meedoet, de kinderen toespreekt en mooie cadeautjes uitreikt. Leuk voor iedereen!

Tenniskamp

TV Holy probeert ieder jaar de tenniskids een waanzinnig kamp aan te bieden. Een aantal jaren is dit in het attractiepark Duinrell in Wassenaar. Dit jeugdkamp wordt georganiseerd door onze hoofdtrainster Josine Switser en de Jeugdcommissie. Op het attractiepark zijn prachtige tennisbanen waar onze trainsters de lessen geven. Ieder jaar gaan er meer tenniskids mee, het is een enorm succes. Het attractiepark wordt natuurlijk ook bezocht.

Halloweenfeest

Onze meest favoriete avond is wel Halloween. Jullie komen verkleed als mummies, heksen en nog meer griezels. We eten gezellig met zijn allen een griezelbuffet, de meeste afschuwelijke menu’s worden er bereid. De heksen vertellen griezelverhalen, er wordt met de heksenbezem gevlogen en er worden mummies gemaakt dus kortom een heel spektakel.

Clubkampioenschappen

Dit is een onderling toernooi waaraan alle jeugdleden deelnemen. Voor de kleine tenniskids organiseren we ook een leuke middag met veel spelletjes en tennisplezier. Een hoop gezelligheid voor jong en oud.

Open Toernooien

Elk jaar organiseren we het Holy Open in juli. De toernooicommissie zorgt voor de nodige activiteiten en gezelligheid rondom het toernooi. 

Het Open Jeugd toernooi vind in juni/juli plaats. Er wordt in de categorieën Groen en Jeugd t/m 17 jaar gespeeld. Voor de TennisKids die in Rood en Oranje spelen organiseren we tijdens dit toernooi een sportieve en leuke middag met veel partijtjes en andere activiteiten.

Holy Open

Open Jeugdtoernooi

Zoek je een Open Toernooi in de buurt? Een overzicht van alle toernooien vind je hier:

Toernooikalender KNLTB