Info senior lidmaatschappen

Bij TV Holy kan het hele jaar gespeeld worden op 9 TennisRood All-Weather tennisbanen. Het park is dagelijks geopend van 09.00 - 23.00 uur en er is verlichting op alle banen. Afhankelijk van het lidmaatschap heb je recht om op verschillende banen of verschillende tijden te spelen. Deze staan vermeld bij het lidmaatschap. Senior leden draaien mee met de bardiensten, zodat je meestal een hapje & drankje kunt bestellen als je op het park bent.  Zie voor meer informatie hierover Bardienst

SENIOR 18+ -   € 215

Senior leden kunnen van 9.00 - 23.00 uur spelen. 18-jarigen zijn, in het jaar dat zij 18 worden, vrijgesteld van bardienst.

SENIOR Dagleden 18+ -    € 160

Dagleden kunnen spelen van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur, echter niet op feestdagen. 18-jarigen zijn, in het jaar dat zij 18 worden, vrijgesteld van bardienst.

SENIOR 80+ -   99

Senioren van 80 jaar en ouder kunnen van 9.00 - 23.00 uur spelen. Vrijgesteld van bardienst.

SENIOR Dagleden 80+ -  € 72

Dagleden van 80 jaar en ouder kunnen spelen van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur, echter niet op feestdagen. Vrijgesteld van bardienst.

STUDENTLIDMAATSCHAP -  € 160

Alle scholieren en voltijdstudenten komen op vertoon van hun studentenkaart hiervoor in aanmerking.

ZOMERLID - € 65 per jaar

Voor iedereen die 8 maanden geen KNLTB lid is geweest en alleen in de zomer maanden juni t/m augustus wil tennissen. Vrijgesteld van bardienst. Inschrijving is vanaf mei mogelijk.

Periode: 1 juni - 31 augustus 

ONDERSTEUNEND LID -   € 28

Ondersteunende leden zijn vrijgesteld van bardienst.

 

Wij werken samen met het Volwassenfonds Sport en Cultuur

Wilt je tennissen, maar heb je niet voldoende geld om de contributie te betalen? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Volwassenenfonds Sport en Cultuur. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor iedereen is het belangrijk om te kunnen sporten. Het Volwassenfonds Sport en Cultuur biedt volwassenen daarom de kans om toch hieraan deel te nemen.
Voor sport geeft het Volwassenfonds een bijdrage tot maximaal € 250,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

Denk je dat je in aanmerking komt voor een bijdrage? Neem dan contact op met een intermediair, zoals Diego van Vlaardingen in Beweging (010 - 31 32 778 of [email protected]) of Stroomopwaarts. Kijk voor de hele lijst van contactpersonen op Gemeente Vlaardingen - Volwassenenfonds.