OPEN DAG 2019

Wij nodigen alle kinderen en volwassenen uit om op zondag 17 maart kennis te komen maken met tennis bij TV Holy. Van 10.30 tot 13.00 verzorgen onze trainers leuke introductielessen en zijn er diverse activiteiten voor de jeugd. Daarnaast kunt u genieten van lekkere hapjes en is er de mogelijkheid om te spelen met bekenden of leden van onze club! Meedoen is gratis. Voor nieuwe leden zijn er leuke aanbiedingen!!

Voor meer informatie over het Ouder-kind Toernooi - klik op de afbeelding


Speciaal aanbod voor jongens en meisjes t/m 10 jaar
Tennis is leuk voor jong en oud. Tennis Vereniging Holy heeft een speciaal pakket voor kinderen tot en met 10 jaar. Dit totaalpakket bestaat uit lessen, competitie, toernooien en feestjes. Plezier met leeftijdsgenootjes en op een speelse manier leren tennissen staat hierbij voorop. Voor dit pakket betaal je een aantrekkelijk vast bedrag.


OPEN DAG 2018

We begonnen vanmorgen om 9.00 met een grote enthousiaste groep Oranje bal kinderen op World Tour... weer veel leuke partijtjes gezien van onze en alle andere Tenniskids toppertjes???

Daarna begon de Open dag met vele leuke jeugdactiviteiten zoals een springkussen, eierkoeken versieren?, prijsmikken met Pino, en Clinic van onze trainsters en assistenten ? en natuurlijk schminken ? en mooie nageltjes laten laken ? .

Als laatste was er racket trekken voor alle leden.... hoe leuk was het om jong en oud ?
samen en tegen elkaar te zien spelen???

Hopelijk vonden alle kinderen en ouders/ verzorgers het net zo een leuke geslaagde dag als wij ????

Ten slot willen wij graag nog iedereen bedanken die vandaag aanwezig was voor hun komst! En alle mensen die vandaag geholpen hebben SUPER BEDANKT

OPEN DAG 2017

  • 14 december 2015