Mogen wij ook een beroep op u doen?


Bent u enthousiast TV Holy lid, en draagt u de vereniging een warm hart toe? Bent u ondernemer en altijd op zoek naar de mogelijkheden voor permanente regionale exposure bij onze leden en bezoekers?

Ons tennispark in de wijk Holy in Vlaardingen geeft vele mogelijkheden om uw bedrijf, sportief getint, in de picture te zetten. Wij hebben diverse sponsormogelijkheden. En vindt u uw wens of idee er niet bij? Maatwerk is altijd mogelijk!

Indien u interesse heeft om een sponsorrol te spelen in de vereniging, dan maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek over uw mogelijkheden. U kunt contact opnemen via onderstaand email adres, of spreek een van ons eens aan als u ons ziet op de vereniging! Wij rekenen graag op u!

Sponsorcommissie TV Holy
sponsorcom@tvholy.nl

  • 500 leden…
  • 9 TennisRood all-weather banen, voorzien van kunstverlichting...
  • Het park is het gehele jaar geopend…
  • Talentvolle leden krijgen vanuit de vereniging extra trainingen aangeboden om zich verder in de tennissport te ontwikkelen...
  • 80 vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken voor de club...
  • 5 bestuursleden en diverse commissies per onderwerp…
  • Landelijke en regionale competitie, op dinsdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag…
  • Dát is TV Holy!!

Indeling naar leeftijd

25 %
Jeugd

Jeugd (5-19 jaar)

10 %
Starters

Starters (20-30 jaar)

18 %
Gezin jong

Gezin met jonge kinderen

18 %
Gezin oud

Gezin met oudere kinderen

29 %
Senioren

Senioren ( > 50 jaar)

SPONSORPAKKETTEN TV HOLY

Genoemde prijzen zijn excl. btw en de prijzen zijn per jaar. Het contract wordt afgesloten voor een termijn van 3 jaar met een opzegtermijn van 6 maanden, na de periode van 3 jaar wordt het contract telkens met een jaar verlengd. 

Clubsponsor    € 395

Parksponsor    € 295

Toernooisponsor    €150

Wat krijgt u hiervoor terug ?

Sponsor van T.V. Holy is niet alleen het steunen van de club. Ook voor uw bedrijf kan de sponsoring voordelen hebben. Een van de voordelen is de exposure die u heeft bij onze leden en bezoekers.