Jeugdpagina

Hier vind je alle informatie over wat we allemaal voor jullie organiseren en ook ander nieuws of leuke foto's. Heb je zelf nieuws of een verhaal, dan kan dat ook! Als je lid wordt van onze Facebook TV Holy Kids, dan volg je daar ook al ons nieuws!

Groetjes namens de Jeugdcommissie,

Inge

jeugdcom@tvholy

 

LAATSTE JEUGDNIEUWS

Staat op onze Instagram.

TOERNOOIEN & ACTIVITEITEN

TV Holy is actief en organiseert van alles. Naast de vaste activiteiten en open toernooien, worden er ook regelmatig gezellige onderlinge toernooitjes en andere activiteiten georganiseerd. We sturen je daarover altijd bericht en je vindt informatie op de website. Of volg ons op Facebook dan ben je ook altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Dit zijn onze vaste activiteiten:

  • Tenniskamp
  • Halloweenfeest
  • Sinterklaasfeest
  • Clubkampioenschappen
  • Ouder/kind toernooi
Tenniskamp

TV Holy probeert ieder jaar de tenniskids een waanzinnig kamp aan te bieden. Een aantal jaren is dit in het attractiepark Duinrell in Wassenaar. Dit jeugdkamp wordt georganiseerd door onze hoofdtrainster Josine Switser en de Jeugdcommissie. Op het attractiepark zijn prachtige tennisbanen waar onze trainsters de lessen geven. Ieder jaar gaan er meer tenniskids mee, het is een enorm succes. Het attractiepark wordt natuurlijk ook bezocht.

Halloween

Onze meest favoriete avond is wel Halloween. Jullie komen verkleed als mummies, heksen en nog meer griezels. We eten gezellig met zijn allen een griezelbuffet, de meeste afschuwelijke menu’s worden er bereid. De heksen vertellen griezelverhalen, er wordt met de heksenbezem gevlogen en er worden mummies gemaakt dus kortom een heel spektakel.

Sinterklaasfeest

Een jaarlijks hoogtepunt: Sinterklaas op TV Holy. Meestal met toernooitje van kids t/m oudere leden. Voor de kleinsten een clinic met zwarte pieten. En dan natuurlijk Sinterklaas die meedoet, de kinderen toespreekt en mooie cadeautjes uitreikt. Leuk voor iedereen!

Clubkampioenschappen

Dit is een onderling toernooi waaraan alle jeugdleden deelnemen. Voor de kleine tenniskids organiseren we ook een leuke middag met veel spelletjes en tennisplezier. Een hoop gezelligheid voor jong en oud.

Ouder/kind Toernooi

Voor dit toernooi vragen jullie je ouders om mee te doen. Je speelt met je moeder/vader/opa/oma. Soms spelen wij dit toernooi met een koekenpan en als het toernooi dan afgelopen is, sluiten we af met heerlijke pannenkoeken.